جفری هینتون از گوگل رفت


لینک بگیر دات کام: پدر حوزه هوش مصنوعی بعد از آنکه فهمیده احتمالاً کامپیوتر ها از انسان ها باهوشتر می شوند، از شرکت گوگل استعفا داد تا آزادانه درباره خطرات فناوری صحبت کند.


در این مطلب می خوانید:
  1. جفری هینتون کیست؟

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از رویترز، هینتون در توئیتی نوشت: من شرکت را ترک کردم تا بتوانم در ارتباط با خطرات هوش مصنوعی بدون در نظرگرفتن تأثیر آن بر گوگل صحبت کنم. وی که با ابراز نگرانی در ارتباط با خطرات هوش مصنوعی از شرکت گوگل استعفا داده است، گفت: حالا از کار خود در این رشته پشیمان است. وی در مصاحبه ای با نیویورک تایمز در ارتباط با ظرفیت این فناوری برای ایجاد تصاویر و متون جعلی اظهار نگرانی کرد و گفت: این فناوری و ابزارهایش دنیایی را به وجود می آورند که در آنها انسان ها نمی توانند حقیقت را تشخیص دهند.
به خودم با این بهانه رایج دلداری می دهم که اگر من این کار را نمی کردم، شخص دیگری آن را انجام می داد. به سختی میتوان فهمید که چگونه می شود جلوی افراد خرابکار را گرفت تا از این فنآوری برای کارهای مخرب استفاده نکنند. هینتون در ادامه افزود: ایده اصلی آنست که ابزارهای هوش مصنوعی از انسان ها باهوش تر شوند. البته افراد کمی آن را باور کردند اما بیشتر مردم آن را خارج از تصور می دانستند. من تصور می کردم تا وقوع آن ۳۰ تا ۵۰ سال فرصت است، اما دیگر این طور فکر نمی کنم.
 

جفری هینتون کیست؟

جفری اورست هینتون (Geoffrey Hinton) متولد ۶ دسامبر ۱۹۴۷ روانشناس شناختی و دانشمند علوم کامپیوتر متولد بریتانیا است و بیشتر برای کار خود در زمینه شبکه‌های عصبی مصنوعی شناخته شده‌است. از سال ۲۰۱۵ وی وقت خویش را گوگل و دانشگاه تورنتو تقسیم کرده‌است. او یکی از اولین محققانی است که استفاده از الگوریتم backpropagation تعمیم یافته را برای آموزش شبکه عصبی چند لایه نشان داد که نقش مهمی را در زمینه یادگیری عمیق داراست. از جمله نوآوری‌های او استفاده از شبکه عصبی در بینایی رایانه‌ای است که به راه‌اندازی آلکس‌نت ختم شد.
وی همچنین برندهٔ جوایزی همچون جایزه تورینگ در سال 2018 شده‌است. هینتون در سال ۱۹۷۰ از کالج کینگ کمبریج با مدرک لیسانس در رشته هنر در روانشناسی تجربی فارغ‌التحصیل شد. او مطالعات خود را در دانشگاه ادینبورگ ادامه داد، جایی که در سال ۱۹۷۷ در آن مدرک دکترا خویش را در زمینه هوش مصنوعی برای تحقیقاتش تحت راهنمایی کریستوفر لانگت-هیگینز دریافت کرد.

منبع:

1402/02/12
15:18:00
5.0 / 5
396
تگهای مطلب: گوگل , هوش مصنوعی , فناوری , هوشمندسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳