این روزها آیتم دیگری به نام UX یا User Experience به دغدغه های ما اضافه شده و در كنار
سئو به یك ابزار تاثیرگذار جهت تبدیل بیزینس شما به یك كسب و كار قدرتمند بدل شده است.
چه كسی فكر می كرد كه در سال 2017 آیتم مهم دیگری در كنار
سئو ظهور كند؟
UX بر روی آن دسته از افرادی متمركز است كه بیشتر تصمیماتشان براساس گرایش های طراحی سایت می باشد، در حالی كه SEO بیشتر متمركز بر روی داده های سایت و محتوا از دیدگاه موتورهای جستجو است.
در این مطلب روش اساسی با عنوان راهكارهای تركیب UX و
سئو كه از روش های افزایش كارایی سایت هستند، اشاره می كنیم.
تولید محتوا برای كاربران:
هم
سئو و هم UX بر روی كاربران متمركزند اما نقطه قوت
سئو در جذب كاربران، تولید محتواست.
گوگل همواره نسبت به تولید عبارات و محتوای جدید برای كاربرانش حساس است.
مدت زیادی است كه اهمیت محتوا در وب سایت ها بر همگان ثابت شده و تلاش همگانی فعالان عرصه وب، جذب عموم مخاطبان می باشد. زمانی در عرصه بازاریابی، تاكید زیادی روی بازاریابی از طریق تولید محتوا می شد. تلاش های مذكور نیز در همین راستاست.
مشكل این است كه یك باور غلط توسط بسیاری از افراد در این زمینه وجود دارد و آن این است كه محتوا یعنی متن و مقاله؛ به عبارتی تصور می كنند كه هرچه مطلب بیشتری تولید كنند (به طور مشخص تولید URL و صفحه در سایت)، در راستای
سئو اصولی گام برداشته اند. اما به شما می گوییم كه تولید صفحات زیاد به معنی
سئو حرفه ای نیست.
در اینجا بهتر است به مخاطب آن چیزی را كه می خواهد بدهیم، نه اینكه با تولید محتوای بی ارزش باعث نارضایتی كاربر و در نتیجه پایین آوردن سطح كیفی محتوا شویم. مثلا فروشگاهی اینترنتی را در نظر بگیرید كه در قسمت جستجو، فیلتری كارآمد تعبیه كرده است، بدون شك این مورد رضایت بالای مشتری را به همراه دارد.
شاید یكی دیگر از تصورات غلط در زمینه تولید محتوا، تصوری باشد كه به زیاد بودن و طولانی بودن مطلب می پردازد. واقعیت این است كه محتوای طولانی، پتانسیل بالایی برای فراری دادن مخاطب دارد. حتی گاهی ممكن است با دیدن حجم مطلب، اقدام به مطالعه نشود. پس محتوا باید از لحاظ حجم هم استانداردهایی را رعایت كرده باشد.
قابلیت خواندن:
محتوای تولیدی می بایست مناسب، روان و باكیفیت باشد زیرا باید كاربران را برای خواندن مطالب و گذاشتن وقت خود در سایت شما متقاعد نماید.