جریمه گوگل برای انحصار اندروید


به گزارش لینک بگیر دات کام، کشور هند، گوگل را برای انحصارطلبی و برای وادار کردن گوگل به تغییر رویکردش در پلتفرم اندروید، نزدیک به 162 میلیون دلار جریمه کرد.

همانطور که احتمالا می دانید گوگل یک شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی است که بر روی فناوری موتورهای جستجو، تبلیغات آنلاین، محاسبات ابری، نرم افزارهای کامپیوتری، محاسبات کوانتومی، تجارت الکترونیک، هوش مصنوعی و لوازم الکترونیکی مصرفی تمرکز دارد. این شرکت به دلیل تسلط بر بازار، جمع آوری داده ها و مزیت های تکنولوژیکی در زمینه هوش مصنوعی، به عنوان "قدرتمندترین شرکت جهان" و یکی از با ارزش ترین برندهای جهان شناخته شده است. شرکت مادر آن آلفابت در کنار آمازون، اپل، متا و مایکروسافت یکی از پنج شرکت بزرگ فناوری اطلاعات آمریکا محسوب می شود.

حالا به نقل از ایسنا، کمیسیون رقابت هند اعلام نمود گوگل از موقعیت برتر خود در بازار مانند جست و جوی آنلاین و فروشگاه برنامه برای اندروید، سوءاستفاده کرده تا موقعیت اپلیکیشنهایش مانند کروم و یوتیوب را در مرورگرهای وب موبایل و میزبانی ویدئوی آنلاین حفظ کند.

رگولاتور هند، گوگل را از تعدادی از توافقهای اشتراک درآمد با سازندگان تلفن هوشمند منع کرد و متذکر شد چنین شیوه هایی به گوگل کمک کرده است انحصاری ماندن خدمات جست و جو و عقب راندن رقبایش را تضمین کند.

در بیانیه کمیسیون رقابت هند آمده است: بازارها باید اجازه پیدا کنند برمبنای شایستگی رقابت کنند و این مسئولیت بر عهده بازیگران بزرگ بازار (در پرونده فعلی، منظور گوگل است) که رفتارشان مانع رقابت برمبنای شایستگی نشود.

این شرکت آمریکایی با مجموعه پرونده های ضد انحصارطلبی و مقررات سخت گیرانه تر بخش فناوری در هند روبرو شده است.

دیده بان ضد انحصارطلبی هند بصورت جداگانه، درحال بررسی رفتار تجاری گوگل در بازار تلویزیون هوشمند و سیستم پرداخت درون برنامه ای این شرکت است.

تحقیقات مربوط به اندروید در سال ۲۰۱۹ بدنبال شکایت دو انجمن تحقیقات ضد انحصارطلبی و یک دانشجوی حقوق در هند، شروع شد. پرونده هندی گوگل، مشابه پرونده ای است که این شرکت در اروپا با آن روبروست و رگولاتورهای اروپایی مقابل این شرکت به سبب وادار کردن سازندگان تلفن هوشمند برای نصب برنامه های گوگل در گوشی های اندرویدی، پنج میلیارد دلار جریمه صادر کرده اند.

رگولاتور هند به گوگل فرمان داد مانع حذف اپلیکیشنهای از پیش نصب شده مانند نقشه گوگل و جی میل در گوشی های اندرویدی نشود. همین طور از گوگل خواست به کاربران اجازه دهد در هنگام انجام اولین تنظیمات در دستگاهشان، موتور جست و جوی مورد نظرشان را برای همه خدمات مربوط، انتخاب کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار شرکت کانتر ریسرچ نشان میدهد که سیستم عامل اندروید گوگل در ۹۷ درصد از ۶۰۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند در هند استفاده می شود.

تاریخچه گوگل

گوگل در 4 سپتامبر 1998 توسط لری پیج و سرگی برین در زمانی که آنها دانشجوی دکترا در دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا بودند تاسیس شد. آنها با هم حدود 14 درصد از سهام آن را در بورس دارند و 56 درصد از قدرت رای سهامداران را از طریق سهام دارای حق رای فوق العاده کنترل می کنند. این شرکت از طریق عرضه اولیه عمومی (IPO) در سال 2004 وارد بازار عمومی شد. در سال 2015، Google به عنوان یک شرکت تابعه کاملاً متعلق به Alphabet Inc سازماندهی شد. Google بزرگترین زیرمجموعه آلفابت است و یک شرکت هلدینگ برای دارایی ها و منافع اینترنتی Alphabet است. ساندار پیچای در 24 اکتبر 2015 به عنوان مدیر عامل گوگل منصوب شد و جایگزین لری پیج شد که مدیرعامل آلفابت شد. پیچای در 3 دسامبر 2019 نیز مدیرعامل آلفابت شد.
 


منبع:

1401/07/29
11:43:25
5.0 / 5
363
تگهای مطلب: گوگل , موتورهای جستجو , دولت الكترونیكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳