چطور ردیابی خود توسط گوگل را خاموش کنیم


گوگل اطلاعات مکان و لاگهای شما را هنگامی که از اپلیکیشنهای گوگل استفاده می کنید، ذخیره می کند. با این حال راههایی برای متوقف کردن ردیابی مکان کاربر وجود دارد.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، اگر از یکی از اپلیکیشنهای گوگل استفاده می کنید، به احتمال زیاد توسط گوگل ردیابی می شوید.

حتی اگر تاریخچه مکان را در حساب گوگل خود غیرفعال کنید، کاملا خلاص نمی شوید. بااینکه به نظر می آید غیرفعال کردن این تنظیمات یک راه کار یک باره باشد اما برخی از اپلیکیشنهای گوگل همچنان اطلاعات مکان شما را ذخیره می کنند. باز کردن نقشه گوگل یا استفاده از جست و جوی گوگل در هر پلتفرمی مکان تقریبی شما را با زمان آن ثبت می کند.

به دنبال تحقیقاتی که سال ۲۰۱۸ توسط آسوشیتدپرس انجام شد، گوگل کنترل اطلاعات مکان و اطلاعات دیگری که ذخیره می شوند و آنچه در قابلیتهایی نظیر "اطلاعات شما در نقشه" و "جست و جو" حذف می شود را آسان تر کرد. کاربران تنها باید بدانند که به چه قسمتی مراجعه کنند.

غیرفعال کردن تاریخچه مکان، فقط جایی که در آن بوده اید را از قابلیت تایم لاین نقشه گوگل که مکان حضور شما و اطلاعات مربوط به آن در یک بازه زمانی مشخص را ثبت می کند، حذف می کند. در صفحه پشتیبانی گوگل آمده است حتی اگر این توانایی غیرفعال شود، بعضی اطلاعات مکان همچنان ممکنست در تنظیمات دیگر مانند فعالیت اپلیکیشن و وب شما ذخیره شوند. گوگل به ما اعلام نموده که از این اطلاعات برای شخصی سازی کردن قابلیتها و موثر بودن استفاده می نماید و این اطلاعات هیچ گاه با شرکتهای دیگر یا تبلیغات کنندگان به اشتراک گذاشته نمی شوند. اما اگر همچنان در این زمینه احساس راحتی نمی کند، چند گام دیگر وجود دارد که با برداشتن آنها مانع از آن می شوید که گوگل بصورت ۲۴ ساعته از مکان شما اطلاع داشته باشد.

فقط باید توجه داشته باشید که غیرفعال کردن تنظیمات پیش فرض معایبی دارد. بااینکه تنظیمات گوگل ممکنست برای بعضی بیش از اندازه آزاردهنده باشد اما به ایجاد یک تجربه آنلاین شخصی سازی شده کمک می کند؛ بعنوان مثال به افراد کمک می نماید فروشگاههای نزدیک خودرا در یک شهر دیگر پیدا کنند یا تبلیغات شخصی سازی شده را مشاهده کنند. این اطلاعات کمک می کنند کاربران اطلاعات مرتبط تری را بجای اطلاعات رندم پیدا کنند.

بر اساس گزارش وب سایت سی نت، برای اینکه ردیابی گوگل را متوقف کنید باید مراحل را دنبال کنید:

 

غیرفعال کردن ردیابی گوگل

۱- وب سایت گوگل را در کامپیوتر رومیزی یا مرورگر موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه ای که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد، وارد حساب گوگل خود شوید.

۲- روی آیکن کاربری در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و مدیریت حساب گوگل (Manage Google account) را پیدا کنید.

۳- روی حریم خصوصی و شخصی سازی (Privacy&personalization) کلیک کنید.

۴- روی "کارهایی که انجام داده اید و مکانهایی که بوده اید" کلیک کنید.

۵-روی تاریخچه مکان (History Location) در داخل کادر تنظیمات تاریخچه (History setting) کلیک کنید. کنترلهای فعالیت باز می شود.

۶- پایین تاریخچه مکان روی دکمه ای در سمت راست که "غیرفعال کنید" (Turn Off) خوانده می شود، کلیک کنید. پنجره ای گشوده می شود.

۷- به پایین این پنجره رفته و روی توقف (Pause) کلیک کنید.

آیا این کارها مانع از ذخیره کردن اطلاعات توسط گوگل می شود؟

غیرفعال کردن این تنظیمات مانع از آن می شود که اطلاعات مکانی که با اقدامات خاص ایجاد می شوند، ذخیره شود و مانع از ذخیره اطلاعات جمع آوری شده از جست و جوها یا فعالیت دیگر کاربر می شود. غیرفعال کردن آن، مکان تقریبی شما و سایر مکانهایی که می روید را محرمانه نگه می دارد.

به خاطر داشته باشید که جهت استفاده موثر از قابلیتهایی مانند برنامه نقشه، گوگل به دسترسی به مکان شما نیاز دارد. با این وجود درنوردیدن اقداماتی که در بالا ذکر شد، مانع از آن می شود که هر گونه فعالیت آتی شما ذخیره شود.

هنگامی که گوگل زمان فعالیت شما را در یک محدوده کلی ثبت می کند، بطور معمول در فضایی به مساحت بیش از یک مایل مربع با بیش از هزار کاربر برای حفاظت از حریم خصوصی شخصی است. صفحه کمک گوگل درباره این مساله می گوید این شیوه به آنها کمک می نماید فعالیت غیرمعمول مانند ورود از یک شهر دیگر را تشخیص داده و امنیت حریم خصوصی را حفظ کنند.

با این حال می توانید به گوگل جهت استفاده از مکان دقیق خود برای دریافت بهترین و دقیق ترین نتایج یک جست و جوی خاص برای جایی که هستید، اجازه دهید.

 

حذف لاگ مکان گوگل

غیرفعال کردن ردیابی مانع از آن خواهد شد که گوگل اطلاعات مکان جدید را ذخیره کند اما اطلاعات پیشینی که ذخیره شده اند را پاک نمی نماید. برای حذف این اطلاعات باید:

۱- وب سایت گوگل را در کامپیوتر رومیزی یا مرورگر موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه ای که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد، وارد حساب گوگل خود شوید.

۲- بعد از ورود به حساب گوگل، روی آیکن کاربری در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و "مدیریت حساب گوگل" را پیدا کنید.

۳- روی"حریم خصوصی و شخصی سازی" کلیک کنید.

۴- روی "کارهایی که انجام داده اید و مکانهایی که بوده اید" کلیک کنید.

۵- روی "تاریخچه مکان" در داخل کادر "تنظیمات تاریخچه" کلیک کنید. کنترلهای فعالیت باز می شود.

۶- روی مدیریت "تاریخچه" نزدیک انتهای صفحه کلیک کنید. نقشه ای با یک تایم لاین در گوشه بالای سمت چپ آن باز می شود. این نقشه نشان میدهد کجا بوده اید و تایم لاین نشان میدهد در چه زمانی، کجا بوده اید.

۷- برای حذف مکان خود در زمان مد نظر، روی تاریخ در تایم لاین کلیک کنید. این تاریخ پایین تایم لاین دیده می شود. روی آیکن سطل زباله در سمت راست تاریخ کلیک کنید. در پنجره گشوده شده، روی حذف روز کلیک کنید.

۸- برای حذف یکباره کل تاریخچه مکان خود روی آیکن سطل زباله نزدیک پایین گوشه راست نقشه کلیک کنید. در پنجره گشوده شده روی کادری با عنوان "متوجه شدم و می خواهم همه تاریخچه مکان حذف شود" کلیک کنید. روی "حذف تاریخچه مکان" کلیک کنید.

جمع آوری اطلاعات "فعالیت وب و اپلیکیشن" (Web&App Activity) توسط گوگل را متوقف کنید

هنگامی که یک حساب جدید گوگل ایجاد می کنید گوگل بصورت پیش فرض مدت ۱۸ ماه از اطلاعاتی که از "فعالیت وب و اپلیکیشن" شما جمع آوری می کند را نگه می دارد و اطلاعات قدیمیتر را بصورت اتوماتیک حذف می کند. برای متوقف کردن جمع آوری اطلاعات از فعالیت وب و اپلیکیشن آتی خود توسط گوگل باید:

۱- وب سایت گوگل را در کامپیوتر رومیزی یا مرورگر موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه ای که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد، وارد حساب گوگل خود شوید.

۲- بعد از ورود به حساب گوگل، روی آیکن کاربری در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و مدیریت حساب گوگل را پیدا کنید.

۳- روی "حریم خصوصی و شخصی سازی" کلیک کنید.

۴- روی "کارهایی که انجام داده اید و مکانهایی که بوده اید" کلیک کنید.

۵- روی "فعالیت وب و اپلیکیشن" در داخل کادر تنظیمات تاریخچه کلیک کنید. کنترلهای فعالیت گشوده می شود.

۶- گزینه غیرفعال کردن را در پایین "فعالیت وب و اپلیکیشن" کلیک کنید.

۷- در پنجره ای که ظاهر می شود روی "توقف" کلید کنید.

۸- دریافت کردم را کلیک کنید.

همه فعالیت وب و اپلیکیشن گوگل خودرا حذف کنید

اگر جمع آوری فعالیت وب و اپلیکیشن خودرا توسط گوگل متوقف کرده اید گوگل همچنان اطلاعات قدیمی شما را دارد. برای پاک کردن اطلاعات قدیمی باید:

۱- وب سایت گوگل را در کامپیوتر رومیزی یا مرورگر موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه ای که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد، وارد حساب گوگل خود شوید.

۲- بعد از ورود به حساب گوگل، روی آیکن کاربری در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و مدیریت حساب گوگل را پیدا کنید.

۳- روی "حریم خصوصی و شخصی سازی" کلیک کنید.

۴- روی "کارهایی که انجام داده اید و مکانهایی که بوده اید" کلیک کنید.

۵- روی "فعالیت وب و اپلیکیشن" در داخل کادر "تنظیمات تاریخچه" کلیک کنید. کنترلهای فعالیت گشوده می شود.

۶- روی مدیریت "فعالیت وب و اپلیکیشن" نزدیک به انتهای صفحه کلیک کنید.

۷- در بخش "جست و جوی فعالیت شما"، گزینه "حذف شود" را در سمت راست کلیک کنید.

۸- پنجره جدید گزینه هایی را برای حذف "فعالیت وب و اپلیکیشن" از یک ساعت قبل، یک روز قبل، همه زمانها یا بازه خاصی را نمایش خواهد داد. گزینه "همه زمانها" را انتخاب کنید.

۹- یک پنجره جدید گشوده خواهد شد و از شما خواسته می شود انتخاب کنید فعالیت کدام سرویس را می خواهد حذف کنید. "همه را انتخاب کنید" بصورت اتوماتیک انتخاب می شود اما شما می توانید اپلیکیشنها یا سرویسهایی که می خواهید اطلاعاتتان از آنها حذف شود را انتخاب کنید. هنگامی که از انتخابتان مطمئن شدید، روی "بعد" (Next) کلیک کنید.

۱۰- یک پنجره با این عنوان که "تایید کنید مایل هستید این فعالیت حذف شود" گشوده می شود. روی گزینه "حذف" در آخر کلیک کنید.

۱۱- روی "دریافت کردم" کلیک کنید.
 


منبع:

1400/09/21
21:11:23
5.0 / 5
857
تگهای مطلب: گوگل , گوگل مپ , اپلیكیشن
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱