راهنمای جامع سئوی داخلی سایت


سئوی داخلی به گوگل کمک می کند تا وب سایت شما را بهتر درک کند. و این رتبه بندی شما را بهبود می بخشد، که منجر به ترافیک ارگانیک بیشتر می شود.



در این مطلب می خوانید:
  1. گوگل چند بار الگوریتم جستجوی خود را تغییر داده؟ 
  2. اصلا سئوی درون صفحه چیه؟
  3. چرا سئوی درون صفحه بسیار مهم است
  4. عوامل سئو داخل صفحه
نکات کلیدی
  • الگوریتم جستجوی ارگانیک گوگل شامل بسیاری از عوامل مختلف on-page (درون صفحه یا سئوی داخلی) است.
  • سئوی درون صفحه، همراه با محتوای با کیفیت بالا، فرمولی محکم برای موفقیت بیشتر در جستجوی ارگانیک است.
  • سئوی درون صفحه فراتر از کلمات کلیدی است و شامل همه چیز از هدر (Header) گرفته تا تگهای عنوان (titlre)، داده های ساختاریافته، بهینه سازی تصویر و موارد دیگر می شود.
 

گوگل چند بار الگوریتم جستجوی خود را تغییر داده؟ 

در سال 2020، گوگل بیش از 600000 آزمایش انجام داد و الگوریتم خود را بیش از 4500 بار به روز کرد. این شرکت در ماموریت ایجاد هوشمندترین موتور جستجو در جهان است و آنها کار بسیار خوبی را انجام می دهند. بنابراین اینکه کسی بگوید الگوریتم گوگل را کامل می داند و به آن تسلط دارد تقریبا غیرممکن است. با این تعداد بروزرسانی ها احتمالا خود کارشناسان گوگل هم تسلط 100 درصد بر آخرین الگوریتم گوگل ندارند.
 
با این حال، علیرغم پیشرفت های مداوم، الگوریتم گوگل هنوز صد در صد هوشمند نیست (حداقل برای زیانهای غیر انگلیسی). گوگل هنوز برای درک محتوای جدید به کمک نیاز دارد. اینجاست که بهینه سازی موتورهای جستجوی درون صفحه (SEO) وارد عمل می شود.
سئو داخلی به گوگل کمک می کند تا وب سایت شما را بهتر درک کند. و این رتبه بندی شما را بهبود می بخشد، که منجر به ترافیک ارگانیک بیشتر می شود.
 
در این راهنمای گام به گام سئوی درون صفحه، مهم‌ترین روش‌های بهینه‌سازی خاص صفحه را که باید در وب‌سایت خود پیاده‌سازی کنید و اینکه چرا آنها بخش مهمی از استراتژی کلی سئو شما هستند را توضیح خواهیم داد، پس با لینک بگیر دات کام تا آخر این آموزش سئو همراه باشید.
 
 

اصلا سئوی درون صفحه چیه؟

 
سئوی درون صفحه (یا سئوی درون سایت یا سئوی داخلی یا On-page) عمل بهینه سازی صفحات وب برای کلمات کلیدی خاص به منظور بهبود دید و ترافیک جستجو است. این شامل تراز کردن عناصر خاص صفحه مانند برچسب‌های عنوان، عنوان، محتوا و پیوندهای داخلی با کلمات کلیدی است.
 
 

سئوی تکنیکال در مقابل سئوی داخلی

برخی از سئوکارها سئوی درون صفحه را با سئوی تکنیکال ترکیب می کنند. اما، من دوست دارم آنها را جدا نگه دارم. به نظر من، سئوی تکنیکال به مواردی مانند سرعت صفحه و سرعت سایت، محتوای تکراری، ساختار سایت، طرحواره و نمایه سازی می پردازد. به عبارت دیگر، بهینه سازی فنی روی کل وب سایت شما متمرکز است، در حالی که بهینه سازی درون صفحه بر URL های خاص متمرکز است.
 
سئوی خارج از صفحه (یا سئوی خارجی) نیز وجود دارد که شامل همه چیزهایی است که خارج از وب سایت شما اتفاق می افتد، مانند ایجاد لینک و ذکر نام تجاری. لینک بگیر دات کام بر روی سئوی خارجی تمرکز دارد و به شما با پکیجهای متنوع خرید بک لینک و خرید رپورتاژ کمک می کند. اما دوست داریم مشتریان ما موفق شوند و بنابراین همیشه می گوییم که سئوی خارجی در کنار سئوی داخلی و به موازات هم مثل دو بال یک پرنده هستند که به موفقیت شما کمک می کنند.
 

چرا سئوی درون صفحه بسیار مهم است

اگر می‌خواهید موتورهای جستجو به شما پاداش دهند، باید استراتژی سئوی داخلی خود را جدی بگیرید. و در طول دو دهه گذشته چیزهای زیادی تغییر کرده است. اگرچه گوگل همچنان به کلمات کلیدی موجود در محتوای شما نگاه می کند، پر کردن کلمات کلیدی مدت ها پیش کار خود را متوقف کرد زیرا تجربه کاربر را از بین می برد.
 
همانطور که الگوریتم جستجوی گوگل پیچیده تر می شود، فاکتورهای SEO روی صفحه متمرکز بر کاربر اهمیت بیشتری خواهند داشت. هنگامی که سئوی سایت به درستی انجام شود، موتورهای جستجو را قادر می‌سازد تا محتوای شما را درک کنند تا مرتبط‌ترین URLها را برای جستارهای خاص رتبه‌بندی کنند. و کاربران از سازماندهی و وضوحی که بهینه سازی روی صفحه ارائه می دهد قدردانی خواهند کرد.
 

URL ها به سئوی درون صفحه کمک می کنند

گوگل به صراحت اعلام کرده است که URL ها به آنها کمک می کند تا درک بهتری از یک صفحه داشته باشند. بنابراین، چگونه URL های خود را بهینه می کنید؟
 
شامل یک کلمه کلیدی: گنجاندن کلمه کلیدی اصلی شما در URL به موتورهای جستجو و کاربران کمک می کند تا محتوای یک صفحه را درک کنند.
فوکوس سمت چپ: کلیدواژه را تا حد امکان در سمت چپ URL قرار دهید.
از کلمات واقعی استفاده کنید: تا آنجا که ممکن است، به جای استفاده از کلمات واقعی که برخی از سیستم های مدیریت محتوا تولید می کنند، در URL خود از کلمات واقعی استفاده کنید.
آنها را کوتاه و شیرین نگه دارید: در حالت ایده آل، ساختار URL شما باید کوتاه و برای موتورهای جستجو و کاربران قابل درک باشد. هرچه درک نوع محتوای صفحه برای گوگل آسان تر باشد، بهتر است. همچنین، گوگل اغلب URL ها را در نتایج جستجو نشان می دهد. اگر URL صفحه یک رشته طولانی از حروف و اعداد تصادفی باشد، به کاربران در درک صفحه شما کمک نمی کند. هر چه آنها هدف صفحه شما را بهتر درک کنند، احتمال اینکه روی نتیجه جستجو کلیک کنند بیشتر می شود.
از خط فاصله بین کلمات استفاده کنید: خط تیره URL ها را خواناتر می کند. به عنوان مثال، اگر صفحه ای درباره آسیاب های دانه قهوه است، از URL www.yourcompany.com/coffee-bean-grinders استفاده کنید.
اجتناب از شناسه جلسه: در صورت امکان، از درج شناسه جلسه در URL های خود اجتناب کنید، زیرا آنها مجموعه ای از URL ها را برای همان صفحه ایجاد می کنند. گوگل توصیه می کند که به جای آن از کوکی ها استفاده کنید.
 

برچسب های عنوان و توضیحات متا

متا تگ ها یکی از مهم ترین فاکتورهای سئوی صفحه هستند – به ویژه عنوان صفحات. هر صفحه دارای یک برچسب عنوان است که در نتایج جستجو به عنوان یک عنوان ظاهر می شود. توضیحات متا خلاصه ای کوتاه از صفحه ای است که در زیر عنوان در نتایج جستجو ظاهر می شود. هر دو برای کمک به موتورهای جستجو و کاربران در درک هدف یک صفحه مهم هستند.
 
تگ عنوان یک فاکتور مستقیم برای رتبه بندی سئو در صفحه است، در حالی که توضیحات متا اینطور نیستند.
 
 

سئوی درون صفحه برای متا تگ ها

اولین قدم در تجزیه و تحلیل سئوی درون صفحه شما باید نگاهی به عنوان و توضیحات متا باشد. این مراحل را دنبال کنید:
 
کلیدواژه اصلی خود را نزدیک ابتدای عنوان قرار دهید.
عنوان را حدود 55 یا 60 کاراکتر نگه دارید تا در نتایج جستجو قطع نشود. افزونه های وردپرس مانند Yoast می توانند به شما بگویند که متا تگ های شما بیش از حد طولانی هستند.
از تمام حروف در تگ های عنوان خودداری کنید.
به هر صفحه یک عنوان منحصربفرد بدهید تا گوگل فکر نکند که صفحات تکراری دارید.
عناوین واضح و جذابی بنویسید که کاربران بخواهند روی آنها کلیک کنند.
کلمه کلیدی اصلی خود را در توضیحات متا خود بگنجانید. هنگامی که شخصی آن کلمه کلیدی را جستجو می کند، گوگل آن را در نتایج جستجو پررنگ می کند.
توضیحات متا را تا 155 کاراکتر نگه دارید.
توضیحات متا خود را طوری بسازید که به طور دقیق صفحه را توصیف کند. با آن مانند یک تبلیغ رفتار کنید و کلمات را به گونه ای بسازید که مردم مجبور به کلیک کردن شوند.
 
 

داده های ساخت یافته

داده های ساخت یافته به سئوی صفحه کمک می کند. داده های ساختاریافته به گوگل کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کند، بنابراین باید بخش مهمی از ممیزی SEO در صفحه شما باشد. به عنوان مثال، فرض کنید صفحه محصولی دارید که شامل مواردی مانند قیمت‌ها، در دسترس بودن، رتبه‌بندی‌ها و غیره است. Google نمی‌تواند آن را بفهمد، مگر اینکه آن اطلاعات را به روشی خاص در HTML ساختار دهید.
 
انواع داده های ساخت یافته
داده‌های ساختاریافته کد سئوی درون صفحه‌ای است که در صفحات خود قرار می‌دهید و به گوگل کمک می‌کند محتوا را درک کند. فرمت‌های داده‌های ساختاریافته خاصی برای موارد مختلف وجود دارد، از جمله:
 
  • کتاب ها
  • مقالات
  • فیلم ها
  • دوره های آموزشی
  • رتبه بندی ها
  • مناسبت ها
  • اطلاعات کسب و کار محلی
  • رتبه بندی ستاره ها
  • دستور پخت
  • آگهی های شغلی
 
 

هدرها سئوی داخلی را بهبود می بخشند

استفاده از هدرهای متعدد (تگ H1، H2، H3 و غیره) در صفحات شما از چندین جهت به سئو کمک می کند. اول اینکه خواندن مطالب شما را برای کاربران بسیار آسان می کند. اگر بازدیدکنندگان با دیواری از متن در یک صفحه مواجه شوند، کمتر تمایل به خواندن آن دارند و اغلب صفحه را رها می کنند. هدرهای متعدد به کاربران کمک می کند تا به سرعت محتوا را درک کنند، که تجربه کلی کاربر را بهبود می بخشد (یک عامل مهم برای Google).
 
دوم، زیرعنوان ها به گوگل کمک می کنند تا محتوای یک صفحه را بفهمد. هنگام ساخت هدر، حتما از کلمه کلیدی اصلی خود حداقل در یک یا دو هدر H2 استفاده کنید. اگر از نظر متنی منطقی است، کلمه کلیدی اصلی را دوباره در H3 یا سایر هدرها قرار دهید. همچنین در برخی از سرفصل‌ها کلمات کلیدی طولانی اضافه کنید تا سیگنال‌های گوگل در مورد موضوع کلی تقویت شود.
 
 

لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی برای سئوی درون صفحه مهم است زیرا به گوگل کمک می کند تا رابطه بین صفحات سایت شما را درک کند. یک چارچوب پیوند داخلی گسترده، زمینه و ارتباط و همچنین عمق پوشش شما را در مورد یک موضوع تقویت می کند.
 

متن خواندنی بنویسید

اگرچه خوانایی یک عامل رتبه‌بندی مستقیم نیست، اما همچنان باید بخشی از فرآیند سئوی داخلی شما باشد. این به این دلیل است که هضم متن قابل خواندن برای گوگل و کاربران آسان تر است، که در نهایت برای سئوی شما خوب است.
 

بهینه سازی تصویر

تصاویر نیز باید برای سئو بهینه شوند. با دادن نام فایل های توصیفی با کلماتی که با خط فاصله از هم جدا شده اند، شروع کنید. در مرحله بعد، اندازه فایل را بهینه کنید تا در عین حفظ کیفیت تصویر، سریع بارگذاری شود. به عنوان مثال، اگر سایت شما پر از تصاویری است که به طور مداوم بیش از 400 کیلوبایت هستند، زمان بارگذاری صفحه شما تأثیر منفی خواهد داشت و این به توانایی شما برای رتبه بالا در گوگل آسیب می رساند.
 
 

عوامل سئو داخل صفحه

بیایید مهم ترین تکنیک های سئو روی صفحه را که باید دنبال کنید را مرور کنیم:
 
  1. از URL های صفحه کوتاه و توصیفی استفاده کنید
  2. بهینه سازی تگ های عنوان
  3. توضیحات متا قانع کننده ای بنویسید
  4. پیاده سازی داده های ساخت یافته
  5. هدرها را بهینه کنید
  6. بهترین شیوه های کپی رایتینگ سئو را اجرا کنید
  7. از کلمه کلیدی مورد نظر در 100 کلمه اول استفاده کنید
  8. تراکم کلمات کلیدی مناسب را حفظ کنید
  9. محتوایی ایجاد کنید که نیت کاربر را برآورده کند
  10. متن خواندنی بنویسید
  11. پیوندهای داخلی و خارجی را اضافه کنید
  12. بهینه سازی تصاویر گوگل
به یاد داشته باشید، سئوی درون صفحه اهمیت دارد. صفحات وب خود را با در نظر گرفتن این عناصر توسعه دهید، و به خوبی در راه رتبه بندی بهتر موتورهای جستجوی ارگانیک پیشرفت کنید. سئوی خارجی را نیز به لینک بگیر بسپارید تا با پکیجهای رپورتاژآگهی و بکلینک به موفقیت شما منجر شود.
 
1400/09/30
19:49:21
5.0 / 5
1433
تگهای مطلب: آموزش سئو , سئو , رپورتاژ آگهی , بك لینك
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
از دست ندهید!