در هند آغاز می شود:

امنیت سایبری با اینترنت مستقل


با عنایت به اقدامات شرکتهای بزرگ فناوری، نارندا مودی نخست وزیر هند خواهان تجدید تمرکز بر اینترنت مستقل در هند شد.

امنیت رایانه‌ای با نام‌های امنیت سایبری و امنیت فناوری اطلاعات نیز شناخته می‌شود. حفاظت از سامانه‌های اطلاعات در برابر آسیب به سخت‌افزار، نرم‌افزار، و اطلاعات نرم‌افزاری و محافظت در برابر حمله محروم‌سازی از سرویس (اختلال) و بات‌نتها (گمراهی) نمونه پارامترهایی هستند که امنیت رایانه‌ای آنها را تأمین می‌نماید.
این سطح از امنیت شامل کنترل دسترسی فیزیکی به سخت‌افزار، و همچنین به صورت محافظت در برابر آسیب‌هایی که ممکن است با دسترسی به شبکه، داده‌ها و تزریق کد روی داده بکار گرفته می‌شود، که خطای اپراتورها چه عمدی و چه اتفاقی یا انحراف این اپراتورها از روال‌های امنیتی که باعث فریب خوردن آن‌ها می‌شود چنین آسیب‌هایی را رقم می‌زند. با توجه به افزایش وابستگی به سامانه‌های رایانه‌ای و اینترنت در بیشتر جوامع، شبکه‌های بیسیم مانند بلوتوث و وای فای و رشد دستگاه‌های هوشمند مانند تلفن هوشمند، تلویزیون، و دستگاه‌های کوچک مانند اینترنت اشیاء امنیت رایانه‌ای اهمیت رو به رشدی پیدا کرده‌است.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایندین اکسپرس، استفاده از اینترنت بعنوان یک سلاح توسط پلت فرم های بزرگ فناوری طی درگیری های روسیه و اوکراین، توجهات را به قدرت رسانه های اجتماعی جلب کرد. در همین راستا هند مشغول آماده سازی یک چارچوب داده و امنیت سایبری جدید است. با عنایت به اقدامات شرکتهای بزرگ فناوری، نارندا مودی نخست وزیر هند خواهان تجدید تمرکز بر اینترنت مستقل در هند شد. به قول راجیف چاندراسخار وزیر الکترونیک و فناوری ارتباطات هند در واقع این خواست به معنای تمرکز بر کاهش وابستگی به سرویس شرکتهای بزرگ است. او ضمن اشاره به آنکه بانکهای روسی و زیر مجموعه هایشان از شبکه بین المللی سوئیفت ممنوع شده اند، اظهار داشت: به علت بنیان های متکی به خودی که دولت هند ایجاد کرده، اگر کشور در موقعیتی مشابه قرار گیرد جایگزین هایی برای این ترتیبات جهانی داشت. وزیر الکترونیک و فناوری ارتباطات هند در ادامه اضافه کرد: اگر ما فقط به سوییفت متکی بودیم، هیچ فعالیتی نمی توانستیم انجام دهیم. اما ما UPI ( پلت فرم های فناوری مالی) در هند داریم که اتکای ما به سیستم های بین المللی مانند سوییفت را برای انتقال پول می کاهد. تفکر خودکفایی به ما نشان داده است نباید به این اتکا نماییم که اینترنت هند فقط توسط پلت فرم های بزرگ فناوری کنترل شود یا تحت تاثیر آنها قرار گیرد.

به گفته ایشان چنین اقداماتی از جانب شرکت ها، کشورها و پلت فرم های بزرگ فناوری که مواضع بسیار جانبدارانه را اتخاذ نموده اند، منجر به شکاف در شبکه می شود. وی در ادامه اظهار داشت: دو رویداد کاملاً آشکار بودند؛ یکی مسلح سازی اینترنت که همه ما به شکلی از آن آگاه هستیم. مورد دوم شکاف در شبکه است. اینترنت هر روز بیشتر از قبل با شکاف هایی روبرو می شود که در نتیجه قدرت بعضی از کشورهای غربی به وجود آمده اند. این پلت فرم ها حالا قدرت برتر شده اند و در صورت بروز اختلاف میان دو کشور مسلح می شوند و هیچ قانونی برای پیشگیری از آنها وجود ندارد.
 


منبع:

1401/01/16
09:15:30
5.0 / 5
830
تگهای مطلب: اینترنت همراه , امنیت , اینترنت , سایبر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴