مطلب لینک بگیر

حاکمیت سایبری کره جنوبی گوگل و اپل را جریمه می کند

مطلب لینک بگیر
لینک بگیر دات کام: کمیسیون ارتباطات کره جنوبی(KCC) تحقیقاتی در رابطه با اپراتورهای فروشگاه های اپلیکیشن همچون اپل و گوگل و وان استور به جهت بررسی نقض قوانین پرداخت در اپ را آغاز کرده است.

حاکمیت سایبری کره جنوبی گوگل و اپل را جریمه می کند

حاکمیت سایبری کره جنوبی گوگل و اپل را جریمه می کند

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از رویترز، طبق قانون کره جنوبی، در صورت کشف هرگونه تخلفی، شرکت خاطی ممکنست تا ۲ درصد درآمد سالانه در کسب وکار مرتبط خود جریمه شود. البته رگولاتور مذکور مقیاس هرگونه جریمه احتمالی در این مورد را مشخص نکرده است.

بر اساس قانونی که سال قبل میلادی تصویب و از مارس امسال اجرا گردید، اپراتورهای فروشگاه های اپلیکیشن بزرگ مانند گوگل و اپل نمی توانند توسعه دهندگان اپ را ملزم به استفاده از سیستم های پرداختی خود نمایند.

کمیسیون ارتباطات کره جنوبی (KCC) طی اطلاعیه ای اعلام نمود در ۱۷ می یک بررسی انجام داد تا مشخص شود گوگل، اپل و وان استور قوانین این کشور را نقض میکنند یا خیر و نتایج نشان داد احیانا هر سه این شرکت متخلف هستند.

هم چنین این سازمان اعلام نمود در صورتی که تحقیقات انجام تخلفات را نشان دهد، اقدامات سختگیرانه تر مانند دستورات اصلاح عملکرد یا وضع جریمه برای شرکتها را در نظر خواهد گرفت.

تخلفات شامل آنست که اپراتورهای فروشگاه اپلیکیشن بطور ناعادلانه نقد محتوای موبایل را به تاخیر بیاندازند یا محتوای موبایلی که از روش های پرداخت طرف ثالث استفاده می نماید را به تاخیر بیاندازد، محدود یا حذف کند.

 

1401/05/20 13:15:02
5.0 / 5
600
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب حاکمیت سایبری کره جنوبی گوگل و اپل را جریمه می کند
نظر شما در مورد مطلب حاکمیت سایبری کره جنوبی گوگل و اپل را جریمه می کند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
لینک بگیر
خدمات ما
با ما تماس بگیرید
درباره ما

لینک بگیر مرجع تخصصی خرید رپورتاژآگهی و خرید بک لینک از معتبرترین سایت‌های ایرانی است. با پشتیبانی ۲۴ ساعته، اطمینان از بروزرسانی مداوم سایتها و قرارداد مستقیم با درگاه‌های پرداخت آنلاین معتبر، ضامن خرید بکلینک و رپورتاژ مطمئن شماست.