10 نکته برای نوشتن یک رپورتاژآگهی موثر


تبلیغات به سبک سرمقاله‌ای خوانش بالایی دارد. رپورتاژآگهی ها معمولاً سابقه خوبی دارند. با نکاتی که در ادامه آورده ایم به شما کمک می کنیم بهترین رپورتاژ را بنویسید



در ادامه می خوانید:
زمانی فرا می رسد که همه مشاغل کوچک باید هزینه تبلیغات را بپردازند. وقتی این زمان می رسد که آنها از بیانیه مطبوعاتی استفاده کرده اند. از تمام ایده های داستانی ویژه خود استفاده کرده اند. بودجه خود را برای بسته های پست مستقیم تمام کرده اند. اکنون یک ابزار بازاریابی نهایی برای تولید سرنخ های داغ و رساندن سود به سطح بعدی باقی مانده است. این ابزار رپورتاژآگهی است.
 
وقتی به آن نقطه رسیدید، وقت آن نیست که خیال پردازی کنید. وقت آن است که به پاسخ فکر کنیم. به جای تبلیغات معمولی که در اکثر نشریات - روزنامه ها و مجلات - مشاهده می کنید، تبلیغاتی را در نظر بگیرید، نوعی از تبلیغات که در واقع شبیه یک خبر واقعی یا سایر مطالب تحریریه است.
 
رپورتاژآگهی ها معمولاً سابقه خوبی دارند. آنها باید مثلا به آنچه که اطلاعات تجاری (تبلیغات غیرمستقیم) در تلویزیون انجام میدهند اشاره کنند. رپورتاژآگهی ممکن است برای افراد ناآگاه غیراخلاقی بنظر برسد، اما مانند تبلیغات غیرمستقیم تلویزیون، دقیقاً یکسان کار می کند.
 
نکته ای از ریدرز دایجست:
جان کپلز در پرایمر تبلیغاتی کلاسیک خود با روش‌های تبلیغاتی آزمایش شده به درستی اشاره کرد که تبلیغات به سبک سرمقاله‌ای خوانش بالایی دارد. به عنوان مثال، او به آزمایشی اشاره کرد که توسط ریدرز دایجست انجام شد، که در آن تبلیغی برای جایگزین نمک آدولف به گونه ای طراحی شده بود که شبیه یک مقاله مجله باشد. در اینجا چیزی است که او گفت:
 
یک آزمایش تقسیم‌بندی شده از دو آگهی سفارش پستی نشان داد که تبلیغی که شبیه یک مقاله مجله است، 81 درصد سفارش‌های بیشتری نسبت به نسخه مشابه، که به سبک تبلیغاتی تنظیم شده بود، جذب می‌کند.
 

باور نکردنی است، اینطور نیست؟

 
جو ویتال، نویسنده کپی‌رایتر، مشاهده کرد که "احتمال خواندن یک رپورتاژآگهی توسط خوانندگان تا 500 برابر بیشتر از یک تبلیغ مستقیم  است." نتایجی از این دست مرا وادار می کند که حداقل رپورتاژآگهی را امتحان کنم.
 
اگرچه در مورد تبلیغات در رسانه های چاپی بسیار گفته شده است، اما ناگفته نماند که بیشتر مفاهیم ارائه شده در لینک بگیر دات کام برای اینترنت نیز کاربرد دارند و با تمرکز بر رپورتاژآگهی در اینترنت است.
 
به عنوان مثال، کلایتون میکپیس (Clayton Makepeace) نویسنده کهنه کار در نوشتن رپورتاژآگهیها برای اینترنت بسیار موفق بوده است. او در مصاحبه‌ای که در خبرنامه‌اش، The Total Package (23 می 2006) منتشر شد، حدس زد که اثربخشی در وب به این دلیل است که مردم به دریافت اطلاعات رایگان در وب عادت دارند. او توضیح داد:
 
اگر تبلیغی را اینگونه شروع کنید که می گوید: «سلام، این محصول من است. زیبا نیست؟» شما در واقع می گویید: «سلام، می دانید، اگر این را بخوانید، سعی می کنم چیزی به شما بفروشم». در حالی که اگر با یک رپورتاژآگهی وارد شوید و با آن شخص در مورد برآورده کردن خواسته‌هایش یا تسکین ترس‌هایش یا از بین بردن ناامیدی‌اش صحبت کنید، تا زمانی که به زمان فروش نزدیک شوید، دوست او خواهید بود. و به جای اینکه یک فروشنده باشید که تلاش می کند آنها را وادار به خرید یا امضای قرارداد کند، از آنها دفاع کنید.
 
 
آیا دوست دارید دست خود را در نوشتن یک رپورتاژآگهی خوب امتحان کنید؟ پس این نکات را به خاطر بسپارید:
 

1. نشریه ای که رپورتاژآگهی شما در آن نمایش داده می شود را مطالعه کنید.

سبک آن را درک کنید. رقابت را بررسی کنید - نوع رپورتاژی که آنها استفاده می کنند. به نوع و اندازه نوع نگاه کنید. سرفصل ها و گرافیک ها را مطالعه کنید. سپس تا حد امکان سعی کنید رپورتاژآگهی خود را از آن مقالات الگو برداری کنید.
 

2. در مورد سیاست تبلیغاتی استعلام بگیرید.

برخی از نشریات نسبت به رپورتاژآگهی هایی که شبیه نسخه سرمقاله آنهاست، موضع می گیرند. در نتیجه، آنها اصرار دارند که رپورتاژآگهیها تفاوت های قابل توجهی داشته باشد. خوب، این قابل درک است. اگر باید از نوع یا فونت دیگری استفاده کنید، همینطور باشد. اما هنوز هم می توانید متن خود را شبیه به یک مقاله کنید. به عنوان یک قاعده، اکثر سایتها یا نشریات نیاز به درج کلمه "تبلیغات یا رپورتاژ" با حروف کوچک در بالا یا پایین آگهی شما دارند. برخی فقط از چنین تبلیغاتی در بخش های ویژه استفاده می کنند.
 

3. اندازه مناسب را تعیین کنید.

برای اینکه شبیه یک مقاله به نظر برسد، رپورتاژ شما باید اندازه ای مشابه نسخه اصلی مطالب آن سایتها یا نشریات باشد. در حالت ایده‌آل، در سایتها حداقل دو یا سه پاراگراف و حداکثر 5 پاراگراف مناسب است. در مجلات نیز یک صفحه کامل یا نیم صفحه خوب است. در روزنامه ها هم، چیزی کمتر از یک چهارم صفحه در نظر نگیرید (مگر اینکه محدودیت یا پرداخت هزینه تصاعدی وجود داشته باشد).
 

4. یک تیتر مناسب بنویسید.

برخلاف سرفصل‌های بروشورها و پست‌های مستقیم، تیتر تبلیغاتی مناسب تیتری است که خبرساز باشد یا بسیار شبیه به آن‌هایی باشد که در سایتهای خبری یا نشریه‌ای منتشر می‌شود. در روزنامه‌های معمولی، تیتری مملو از موارد فوق‌العاده که درباره یک سازمان لاف می‌زند، نخواهید دید. در عوض، تیترهایی را می بینید که ساده و سرراست هستند. 
برای نمونه «غذا برای فقرا» می تواند این گونه نوشته شود: «خانواده های فقیر برای غذا و حداقل پوشاک برای بقا به زباله وابسته اند"
یا مثلا: «غذا برای فقرا باعث ایجاد امید در میان زباله گردان شهر می‌شود». می‌توانید عنوان‌هایی را از بیانیه‌های مطبوعاتی خود قرض بگیرید.
 

5. از خط فرعی استفاده کنید.

این به رپورتاژآگهی شما اعتبار می بخشد. خط فرعی به معنای نقل قول از شخصیتهای معروف است. به ویژه اگر نام توسط خوانندگان شناخته شود. نام مولف نیز مفید است. حتی اگر به خوبی شناخته نشده باشد، ظاهر یک خط فرعی نشان می دهد که این قطعه تألیف بوده است.
 

6. از عکس های دارای شرح استفاده کنید.

به طور معمول، یک رپورتاژآگهی زمانی قوی‌تر است که عکسش نوعی شرح زیر آن نوشته شده باشد، مانند مواردی که در روزنامه‌ها می‌بینید. همانطور که در مورد مقاله ها دیده اید، یک خط فرعی برای عکاس قرار دهید.
 

7. با ضربه محکم باز کرده و ببندید.

مانند همه اشکال ارتباط خوب، پاراگراف اصلی شما باید خواننده را جذب کند - درست مانند مقالات در نشریه ای که انتخاب کرده اید. فراموش نکنید که با چیزی ببندید که خواننده را به سمت عمل مورد نظر شما سوق دهد.
 

8. در رپورتاژتان نقل قول بپاشید.

با نقل قول هایی از افراد واقعی، و کارشناسان واقعی، رپورتاژآگهی خود را زنده کنید. از نقل قول ها به عنوان گواهی یا برای پشتیبان از برخی ادعاها استفاده کنید. آنها را در سراسر متن خود درج کنید. از آنها همانطور که یک روزنامه نگار معمولی استفاده می کند استفاده کنید.
 

9. متن را با سرفصل های فرعی جدا کنید.

بسته به طول متن شما، سرفصل‌های فرعی (هدینگ 2 تا 6) می‌توانند مطالب را خواننده‌پسندتر کنند. از آنها برای جلب توجه به بخش های مهم در تبلیغ خود استفاده کنید.
 

10. رپورتاژآگهی را شامل "تماس برای اقدام" و اطلاعات تماس کنید.

ممکن است قطعه شما شبیه یک مقاله باشد، اما همچنان یک تبلیغ است. به همین دلیل، در فراخواندن افراد بالقوه به عمل سست نشوید. احساس فوریت ایجاد کنید و به آنها بگویید دقیقاً چه کاری را می خواهید انجام دهند - و چه زمانی!
 
ممکن است از در انتهای متن رپورتاژ خود از کوپن استفاده کنید یا نخواهید (و احتمالاً نباید استفاده کنید)، اما اگر این کار را می کنید، اطلاعات تماس را هم در کوپن و هم در رپورتاژ آگهی درج کنید تا خواننده به سازمان شما دسترسی داشته باشد.
 
با در نظر گرفتن این ایده ها، باید بتوانید یک رپورتاژ آگهی برنده ایجاد کنید. بودجه خود را بررسی کنید و ببینید آیا می توانید ایده ای را آزمایش کنید. از کوچک شروع کنید - با سایتهای کوچک یا تبلیغات کوچک - و راه خود را ادامه دهید.
ما در لینک بگیر دات کام، پکیج ارزان رپورتاژآگهی را برای شما فراهم کرده ایم، که در عین ارزان بودن، برای کسب و کار شما اثربخش نیز باشند. پس تعرفه های رپورتاژ را در لینک ملاحظه فرمایید و با سفارش آنها به کسب و کار خود قدرت دهید.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ابزار قوی تبلیغاتی، مطالب دیگر لینک بگیر دات کام را در بخش آموزش نوشتن رپورتاژآگهی بخوانید.
1401/06/04
12:29:54
4.0 / 5
652
تگهای مطلب: آموزش رپورتاژ , رپورتاژ آگهی , بازاریابی , كسب و كار اینترنتی
این مطلب را می پسندید؟
(8)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
سعید مردانی محتوا نویس:
عالی بود ! متشکرم.
برای نوشتن رپورتاژ از این نکات استفاده می کنم
ناشناس:
مطلب مفیدی بود سپاس
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵