گوگل پلی به قانون جدید تمکین کرد


بعد از دستور قانون گزاران آنتی تراست، گوگل سیاست پرداخت در برنامه را برای توسعه دهندگان نرم افزار کشور هند در گوگل پلی اجرا نمی کند. در ادامه با گوگل پلی هم بیشتر آشنا می شوید.

گوگل پلی که با نام فروشگاه گوگل پلی (یا پلی استور) و قبلاً اندروید مارکت نیز شناخته می‌شود، یک سرویس توزیع دیجیتال است که توسط گوگل اداره و توسعه می‌یابد. این به عنوان فروشگاه رسمی برنامه برای دستگاه‌های تأیید شده که بر روی سیستم عامل اندروید و مشتقات آن و همچنین ChromeOS کار می‌کنند، به کاربران اجازه می‌دهد برنامه‌های توسعه‌یافته با کیت توسعه نرم‌افزار اندروید (SDK) را مرور و دانلود کنند و از طریق گوگل منتشر شده‌اند. گوگل پلی همچنین به عنوان یک فروشگاه رسانه دیجیتال خدمت کرده است و بازی، موسیقی، کتاب، فیلم و برنامه های تلویزیونی را ارائه می دهد. محتوایی که در «فیلم‌ها و تلویزیون‌های گوگل پلی» و «کتاب‌های گوگل پلی» خریداری شده‌اند، در مرورگر وب و از طریق برنامه‌های اندروید و iOS قابل دسترسی هستند.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از رویترز، گوگل یکی از سیاست های فروشگاه اپ خود در هند را اجرا نمی نماید. طبق این سیاست توسعه دهندگان اپ مجبور هستند از سیستم پرداخت گوگل پلی برای خرید کالا و سرویس دیجیتال در هند بهره گیرند اما حالا طبق رأی رگولاتور آنتی تراست کشور سیاست مذکور در هند اجرا نمی گردد.
البته گوگل در یک پست وبلاگی اعلام نموده استفاده از سیستم پرداخت داخلی همچنان برای تمام کاربران خارج از این کشور الزامی است.
پیش از این گوگل تا ۳۱ اکتبر به توسعه دهندگان اپلیکیشن در هند فرصت داده بود تا از قوانین پرداخت اش پیروی کنند. کمیسیون رقابت هند(CCI) هفته گذشته گوگل را ۱۱۳ میلیون دلار جریمه و اعلام نمود این شرکت نباید استفاده توسعه دهندگان اپ از سیستم های پرداخت طرف ثالث را محدود کند.
CCI ماه گذشته از گوگل خواسته بود شیوه عملکرد خود در پلت فرم اندروید را تغییر دهد و جریمه ای ۱۶۲ میلیون دلار نیز برای عملکردهای غیرقانونی در رابطه با سیستم عامل برای شرکت وضع کرده بود.
این درحالی است که گوگل در سراسر جهان همچون کره جنوبی با چالش هایی روبرو است برای اینکه توسعه دهندگان نرم افزار در فروشگاه اپلیکیشن خودرا ملزم به استفاده از سیستم پرداخت در اپ خود می کند.
 

آشنایی با گوگل پلی

برنامه ها از طریق گوگل پلی به صورت رایگان یا با هزینه در دسترس هستند. آنها را می توان مستقیماً در دستگاه اندروید از طریق برنامه تلفن همراه اختصاصی گوگل پلی Store یا با استقرار برنامه در دستگاهی از وب سایت گوگل پلی بارگیری کرد. برنامه‌هایی که از قابلیت‌های سخت‌افزاری یک دستگاه استفاده می‌کنند، می‌توانند برای کاربران دستگاه‌هایی با اجزای سخت‌افزاری خاص، مانند حسگر حرکت (برای بازی‌های وابسته به حرکت) یا دوربین جلو (برای تماس ویدیویی آنلاین) هدف قرار گیرند. فروشگاه گوگل پلی بیش از 82 میلیارد دانلود برنامه در سال 2016 داشت و به بیش از 3.5 میلیون برنامه منتشر شده در سال 2017 رسید، در حالی که پس از پاکسازی برنامه ها به بیش از 3 میلیون بازگشته است. موضوع چندین مورد در مورد امنیت بوده است که در آن نرم افزارهای مخرب با درجات مختلف شدت تایید و در فروشگاه آپلود شده و توسط کاربران دانلود شده است.
 
گوگل پلی در 6 مارس 2012 راه‌اندازی شد و اندروید مارکت، گوگل موزیک، گوگل Movies و گوگل eBookstore را تحت یک نام تجاری گرد هم می‌آورد و تغییری را در استراتژی توزیع دیجیتال گوگل نشان می‌دهد. پس از برندسازی مجدد آنها، گوگل پشتیبانی جغرافیایی را برای هر یک از خدمات گسترش داده است. از سال 2018، گوگل به تدریج نام تجاری Play را از دست داد: دکه Play در سال 2018 به گوگل News تغییر نام داد. پخش موسیقی Play به نفع YouTube Music در سال 2020 متوقف شد. و Play Movies & TV در سال 2021 به گوگل TV تغییر نام داد. در سال 2022، انتظار می رود که Play Games برنامه موبایل خود را به نفع شبیه ساز اندروید برای ویندوز با همین نام تعطیل کند. برنامه تلفن همراه مستقل باقی مانده، Play Books خواهد بود.

منبع:

در این مطلب خواندید:
1401/08/10
12:42:49
5.0 / 5
428
تگهای مطلب: گوگل پلی , اپلیکیشن , اندروید , گوگل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱