همانطور كه حتما می دانید، سرعت اینترنت و مخصوصا سرعت اینترنت خانگی رابطه ی مستقیم با ارائه ی خدمات بهتر كسب و كارهای اینترنتی دارد. سایت لینك بگیر دات كام نیز با ارائه خدمات خرید بك لینك و خرید رپورتاژ آگهی در جهت كمك به كسب و كارهای اینترنتی قدم بر می دارد. در ادامه به نقل از مهر، گفته های وزیر محترم ارتباطات را در خصوص افزایش سرعت اینترنت و هزینه های آن می خوانیم. ایشان گفتند: با عرضه بسته ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت از جانب اپراتورها، شبكه اینترنت خانگی در هفته آخر اسفند به مدت ۳ روز مختل شد اما با ارتقای انجام شده، در روز ۲۷ اسفند به حالت قبل بازگشت و حال اینترنت خوب شد. وی با اشاره به اینكه حدود ۷۵ درصد كاربران بیشتر از ۷۰ درصد حجم بسته ۱۰۰ گیگابایتی را مصرف كردند، اضافه كرد: الان وضعیت شبكه اینترنت ثابت نسبتاً مناسب می باشد و در شبكه موبایل باید وضعیت را به پایداری برسانیم.
هزینه اینترنت VDSL چقدر است؟
وزیر ارتباطات با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ۴ برابری سرعت اینترنت خانگی، اظهار داشت: با تكنولوژی ADSL در حالت ماكزیمم، سرعت اینترنت كاربران بسته به فاصله منزل تا مركز مخابراتی حدود ۱۶ مگابیت در ثانیه است كه در صورتیكه این تكنولوژی به VDSL تغییر یابد، تا سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه هم شاهد ارتقا خواهیم بود. وی با اشاره به اینكه ۸۵۰ هزار پورت VDSL در تهران و قم تا دو ماه آینده به بهره برداری می رسد، اظهار داشت: تا شب گذشته در شهر قم ۳۰ هزار پورت واگذار شد و سرعت اینترنت كاربران خانگی حدود ۵ برابر شد. در تهران هم این سرویس برای روزانه ۱۰ هزار مشترك فعال می شود و ما پیشبینی می نماییم كه در كل كشور سرعت اینترنت ۴ برابر شود. جهرمی با تاكید بر اینكه ارتقای سرویس ADSL مشتركان به VDSL با افزایش قیمت همراه نیست و پول مازادی از مشتركان دریافت نمی گردد، افزود: تنها امكان دارد با عنایت به افزایش سرعت، مصرف منصفانه كاربران از حدود درنظر گرفته شده بالاتر رود كه مشترك باید بابت این مصرف، هزینه پرداخت كند. وی با اشاره به اینكه در تهران تا ۲۷ اردیبهشت حداقل ۸۰۰ هزار پورت VDSL دایر می شود، اظهار داشت: اقدام دیگری كه از دیشب انجام داده ایم این است كه از اپراتورهای اینترنت ثابت خواسته ایم كه سرعت مشتركان سرویس فعلی ADSL را تا سقف ۱۶ مگابیت بر ثانیه بدون دریافت هزینه اضافه باز بگذارند تا كاربران بتوانند از اینترنت با كیفیت تری برای فرآیندهای آموزش مجازی بهره ببرند. وزیر ارتباطات در مورد درخواست كاربران و اساتید دانشگاهی و دانشجویان برای عرضه بسته حمایتی اینترنت موبایل اظهار داشت: اگر شبكه موبایل ظرفیت داشت حتما از این اقدام فروگذار نمی كردیم. اما الان با محدودیت ظرفیت در شبكه موبایل مواجه هستیم و تلاش می نماییم سرعت را بهبود بخشیم.
پهپاد پستی در چه وضعیتی است؟
وزیر ارتباطات اظهار داشت: پهپاد پستی آماده خدمت رسانی برای انتقال بسته ها و ضدعفونی كردن خیابان ها در بحران كرونا است اما جهت استفاده از آن، نیازمند صدور مجوز پرواز از مراجع هستیم و تا زمانی كه این مجوز دریافت نشود نمی توان از آن استفاده نمود. وی با اشاره به اینكه در دوران كرونا حدود ۷.۵ درصد خرید خرد مردم از شبكه های اینترنتی انجام شد، در مورد مشكل پینگ و تأخیر بازی های آنلاین هم اظهار داشت: بخش اعظمی از مشكل پینگ بازی های آنلاین حل شده است، اما بخشی از آن هم مربوط به همكاری سایر كشورها برای ارتقای ظرفیت بازی است كه به علت فراگیری كرونا متوقف مانده است و ما همچنان پیگیر انجام آن هستیم.
پیام رسان بومی
آذری جهرمی در مورد عملكرد پیام رسانهای بومی در بحران كرونا هم اظهار داشت: طی این مدت پیام رسانهای داخلی هم به صورت شبانه روزی در حال فعالیت بودند و تلاش زیادی برای عرضه خدمات به كاربران داشتند. در این مدت ظرفیت كاربری این پیام رسان ها هم رشد قابل توجهی داشته است. وی اظهار داشت: برخلاف دفعات قبل، پیام رسان های بومی در آزمون كرونا خوب كار كرده و خدمات دادند؛ تنها یكی از آنها گرفتار مشكل فنی و كمبود تجهیزات شد و از ما درخواست كمك كرد. اما ما اجازه قانونی دادن تجهیزات به این پیام رسان را نداشتیم.
منبع: لینك بگیر دات كام