معرفی خصوصیات بك لینك


لینك بگیر دات كام: بك‌‌لینك، یك لینك خروجی از صفحه‌ای به صفحه‌ی دیگر می باشد كه هرچه بك‌‌لینك بیشتری به سایت شما داده شود، سایتتان محبوب‌تر می گردد. می‌دانید كه وجود بك‌لینك چه تأثیری در سئو و رتبه‌ی سایت شما دارد. از نظر من، بك‌‌لینك یعنی لینك‌‌هایی كه یك سایت به سایت شما هدایت می‌كند. این بك‌‌لینك‌ها می‌توانند از سایت‌های مرتبط یا غیرمرتبط باشند؛ اما آیا به‌طور‌كلی تمام بك‌لینك‌ها باعث افزایش رتبه یا محبوبیت سایت شما می‌شوند؟ در این مطلب بیشتر درمورد انواع بك‌لینك‌ها و ویژگی‌های آن‌ها صحبت می كنیم.

انواع بك‌لینك :
بك‌لینك‌ها به‌طور‌كلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:
۱. لینك‌هایFollow.
۲. لینك‌های Nofollow.
 
• لینك‌های Follow
در وب‌سایت‌ها به لینك‌هایی گفته می‌شود كه دستور دنبال‌كردن آدرس صفحه‌ی خاصی را دارند. این نوع از بك‌لینك‌ها در سئو سایت از اهمیت بسیاری برخوردارند. بك‌لینك می‌تواند به صفحات داخلی سایت یا به سایت‌های دیگر ارجاع دهد.
 
• لینك‌های Nofollow
این دسته از لینك‌ها، در مقابل لینك‌های Follow  قرار دارند. به این صورت كه دستوری كه از این نوع لینك‌ها به موتورهای جست‌وجو می‌رود، نباید به صفحه‌ی خاصی ارجاع داده شود. درواقع این لینك‌ها، فقط برای این استفاده می‌شوند كه از سایت یا مرجعی خاص نامی برده شود.
 
چه بك‌لینك‌هایی مفید هستند؟
در یك كلام، بك‌لینك‌هایی كه به‌صورت طبیعی توسط نویسنده/مدیر سایت با یك متن و عبارت مرتبط با سایت شما ایجاد شده باشند، بك‌لینك خوب نامیده می‌شوند.
 
این بك‌لینك‌ها عبارتند از:
۱. نباید از سایت‌های اسپم بیایند؛
۲. نباید تعداد لینك‌های خروجی سایتشان بسیار زیاد باشد؛
۳. نباید از سایتی با اعتبار بسیار پایین كه شبیه اسپم است بیاید؛
۴. نباید سایت لینك‌دهنده با سایت شما از نظر ارتباط موضوعی چندان غریبه باشد.
عوامل دیگری نیز هستند كه مهم‌ترین آن‌ها در سطرهای پیشین ذكر شد.
 
چه بك‌لینك‌هایی مضر هستند؟
مگر می‌شود كه لینكی مضر باشد؟ بله. روزانه بسیاری از سایت‌های اسپم به دنیا می‌آیند و با دریافت و ایجاد لینك‌های غیرطبیعی و اسپم به نتایج بالای گوگل دست می‌یابند و سپس پنالایز می‌شوند!
 
بك‌لینك‌های مضر آن‌هایی هستند كه:
۱. از سایت‌های غیرمرتبط می‌باشند؛
۲. تعداد لینك‌های خروجی بسیار زیادی دارند؛
۳. از سایت‌هایی با IPهایی كه اسپم شناخته شده‌اند هستند؛
۴.‌ Anchor text شما را بسیار تكرار كرده‌‌اند؛
۵. خودشان نیز تولید محتوا نمی‌كنند.
 
مشخصات بك‌لینك‌های بد:
 
۱. لینك‌شدن كلمه‌ی مهم كلیدی سایت:
مثلا اگر سایت درباره‌ی سئو است، در همه جا به كلمه سئو لینك می‌شود. این لینك غیره طبیعی و بد است؛ زیرا كاربران معمولاً چنین كاری نمی‌كنند، مگر اینكه پولی دریافت كرده باشند.
 
۲. لینك‌شدن سایت در تمام صفحات سایت:
این هم یكی از مواردی است كه باعث می‌شود بك‌لینك به بك‌لینك بد تبدیل شود؛ چون كمتر مدیر سایتی حاضر می‌شود لینك كسی را در تمام صفحات سایت خود قرار دهد؛ مگر اینكه پولی دریافت كرده باشد.
 
۳. لینك‌شدن صفحه‌ی اصلی سایت:
اگر همه به صفحه‌ی اصلی شما لینك بدهند و به مطالب سایت شما لینك ندهند، جای  نگرانی است؛ زیرا این موضوع هم باعث می‌شود بك‌لینك به بك‌لینك بد تبدیل شود.
 
۴. لینك‌شدن سایت شما در سایت غیرمرتبط به موضوع سایت:
معمولاً كاربران در سایت خود لینك‌هایی قرار می‌دهند كه با موضوع وبلاگشان مرتبط باشد. اگر موضوع سایت شما درباره‌ی بهینه‌سازی سایت باشد و در آن، سایت اسب‌فروشی را لینك كنید، طبیعی است كه بك‌لینك بد است.
 
۵. لینك‌شدن سایت در سایت‌های كپی‌بردار و بی‌كیفیت:
همان‌طور كه سایت‌های بی‌كیفیت خودشان كیفیت چندانی ندارند،  لینك‌هایی كه از آن‌ها به سایت شما ارسال می‌شود نیز بد است. اگر آن سایت‌ها اسپم باشند حتی باعث می‌شوند در شرایط خاصی به رتبه‌ی سایت شما آسیب برسد.
 
۶. لینك‌شدن سایت به‌صورت مخفی:
لینك‌ها را قرار می‌دهند تا كاربران ببینند و از آن استفاده كنند؛ ولی زمانی كه لینك  مخفی باشد و قابل نمایش نباشد، Backlinkk غیره‌طبیعی است.
 
چه چیزهایی در كیفیت یك لینك مؤثر هستند؟
 
Anchor text :
همان متن یا عبارتی است كه به یك صفحه‌ی دیگر لینك می‌شود. حالا چگونه تأثیر می‌گذارد؟ وقتی با عبارتی مرتبط با صفحه‌ای كه می‌خواهید به آن لینك بدهید. انگار یك سیگنال به گوگل فرستاده‌اید كه این انكرتكست با این صفحه مرتبط است و گوگل می‌تواند رتبه‌ی آن كلمه را با توجه به دیگر عامل‌ها افزایش دهد.
 
Domain Authority
این عامل توسط را شركت Moz به وجود آورد است.
 
سن دامنه، تعداد لینك‌های ورودی، كیفیت لینك‌ها، فعالیت سایت در شبكه‌های اجتماعی و… در افزایش یا كاهش این عامل دخیل هستند. این امتیاز می‌تواند در مشخص‌كردن كیفیت لینك دخیل باشد.
 
 
Page Authority
اعتبار صفحه همانند Domain athority توسط شركت Moz ارائه می‌شود كه در لینك‌های ورودی، كیفیت آن‌ها و اعتبار كلی همان صفحه مشخص می‌شود.
 
دریافت لینك از سایت‌های كشورتان:
اگر سایتی با زبان فارسی دارید، بهتر است لینك‌هایی كه می‌گیرید از سایت‌هایی باشند كه دارای دامنه‌ی .ir هستند؛ چون شانس شما را برای دریافت رتبه‌ی بهتر در نتایج جستجوی ایران افزایش می‌دهند. اما ممكن است باعث افزایش رتبه‌ی شما در نتایج جستجوی بین‌المللی نشوند.
 
تعداد لینك‌های داخل صفحه:
اینكه گوگل بداند لینك‌های خروجی از سایت طبیعی هستند یا خیر، توسط عامل‌های زیادی مشخص می‌شود. اما در كل، تعداد لینك‌های خروجی از صفحه‌ای كه از آن لینك می‌گیرید، نباید چندان زیاد باشد و باید نسبت آن با محتوا حفظ شده باشد.
 
پیج‌رنك آن صفحه:
البته در اینكه دیگر پیج‌رنك اهمیتی ندارد، شكی نیست؛ اما همچنان سیگنالی نسبتاً تأییدشده در افزایش تأثیر لینك‌هاست. دقت كنید كه پیج‌رنك به‌صورت مستقیم روی رتبه‌ی شما تأثیر نمی‌گذارد؛ بلكه به‌صورت غیرمستقیم می‌تواند مؤثر باشد.
 
Relations
یكی از مواردی كه بسیاری در آن دچار اشتباه می‌شوند، بحث رابطه‌های بین لینك‌هاست. لینك‌ها مشخصه‌ای به نام Rel دارند كه می‌توانیم با آن به موتورهای جست‌وجو بگوییم كه از Link Juice و PR juice ما چیزی برای آن صفحه ببرند یا خیر.
 
حال ممكن است كه موتورهای جستجو رتبه‌ی آن صفحه را به‌واسطه‌ی لینكی كه شما به آن داده‌اید، افزایش دهند؛
اما از پیج‌رنك شما چیزی برای آن صفحه نبرده باشند. در حالت عادی نیازی نیست كه حتماً در لینك“rel=”dofollow  را ذكر كنیم. خود لینك‌ها به‌صورت پیش‌فرض Dofollow هستند.
 
 
1396/05/01
18:23:52
5.0 / 5
3665
تگهای مطلب: بك لینك , سئو , لینك , وب سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳