اینترنت مجانی بستر مناسب سرقت اطلاعات بانكی


لینك بگیر دات كام: شگردهای مورداستفاده در مكان های عمومی و اینترنت های مجانی متفاوت می باشد و برخی افراد سودجو با استفاده از ابزار جاسوسی كی لاگر به ذخیره اطلاعات مهم بانكی (رمزهای عبور، نام های كاربری، شماره كارت، cvv2، تاریخ انقضاء اقدام می كنند.

به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، با عنایت به اینكه در روزهای تعطیلات، بانك ها هم تعطیل بوده و تنها بعضی از شعبات بانكی به عرضه خدمات می پردازند بنابراین اغلب عملیات بانكی با استفاده از بانكداری الكترونیك، همراه بانك، اینترنت بانك و كارت های بانكی انجام می گردد. امكانی كه راحتی و آسایش كاربران را فراهم می كند. تنها راه استفاده از این ابزار متصل شدن به اینترنت هست كه اغلب گوشیهای تلفن همراه و تبلت ها و لپ تاپ ها قابلیت اتصال به اینترنت با استفاده از وای فای را دارند.
در نتیجه كاربران هنگام تبادل اطلاعات مالی و مهم خود در كافی نت ها و همینطور سایر مكان های عمومی حتماً باید از صفحه كلیدهای مجازی استفاده كنند و رمزهای بانكی خویش را با این صفحات وارد كنند یا در فایل دیگری تایپ كرده و سپس كپی كنند. همینطور دقت داشته باشند تنظیمات مرورگرها درباره ذخیره نام و حساب كاربری و رمزهای ورودی را غیرفعال كنند.
كارشناسان سفارش می كنند كه كاربران هنگام انجام مسافرت های زیارتی، سیاحتی و تفریحی، باید نسبت به حفظ حریم خصوصی و همینطور حفظ امنیت سایبری خود و خانواده توجه و دقت بیشتری داشته باشند. ازآنجایی كه سودجویان سایبری تعطیلی نداشته و به دنبال فرصت هایی مناسب برای عملی كردن اهداف مجرمانه خود هستند بنابراین ایام نوروز و مسافرت های نوروزی فرصتی مناسب برای انجام كلاهبرداری از كاربران است. ازاین رو خطر سرقت اطلاعات خصوصی و بخصوص اطلاعات بانكی برای مسافران نوروزی بیش ازپیش وجود دارد.

از سوی دیگر از آنجایی كه اتصال به اینترنت در مكان های عمومی از قبیل هتل ها، فرودگاه، كافی نت ها و... اتصالی ایمن نیست بنابراین احتمال به سرقت رفتن اطلاعات خصوصی كاربران و بخصوص اطلاعات بانكی آنان متصور هست، ازاین رو هم وطنان باید دقت بیشتری داشته تا در دام افراد سودجو گرفتار نشوند.

كی لاگرها ابزاری جاسوسی هستند كه برای سرقت اطلاعات واردشده با استفاده از كی بورد به دو صورت سخت افزاری و نرم افزاری طراحی شده اند. نوع سخت افزاری بعنوان رابطی بین كیس و كی بورد قرار می گیرد و تمامی اطلاعاتی كه با استفاده از كی بورد وارد می گردد را در حافظه خود ذخیره می كند.

بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا كاربران باید تنها در مواقع ضروری اطلاعات مهم خویش را در مكان های عمومی استفاده و بلافاصله نسبت به تغییر رمزهای خود اقدام نمایند. همینطور زمان و مكان رجوع به مكان های عمومی را در طول سفر یادداشت كنند، زیرا این امر می تواند در صورت وقوع جرمی یا هك حساب های كاربری، پلیس را كمك نماید تا محل سرقت اطلاعات شما را راحت تر پیدا كند. بنابراین در طول مسافرت به هر كافی نتی كه رجوع می كنید آدرس و زمان آن را یادداشت كنید.



1397/01/07
14:13:08
2.5 / 5
4203
تگهای مطلب: اینترنت , سایبر , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(1)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
از دست ندهید!