فروش سیم كارتهای خارجی در داخل ایران برخلاف قانون است


لینك بگیر دات كام: مدیر دفتر نظارت بر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات اعلام كرد، مدت اعتبار مجوز دفاتر فروش سیمكارت های خارجی به انتها رسیده و اگر سیم كارتی هم اكنون به فروش می رسد، برخلاف قانون است و رگولاتوری درباب آن مسئولیتی ندارد.

به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، از سال ۹۲ بر طبق مصوبه ۱۶۷ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، با صدور مجوز از طرف رگولاتوری، فروش سیم كارت‎های خارجی در داخل كشور ممكن شد. مجوزهایی كه دو سال اعتبار داشتند و بعد از آن باید برای تمدید مجوز به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازگشت می كردند.
سال قبل اعتبار دارندگان مجوز و قرارداد مراكز فروش سیمكارت های خارجی به انتها رسیده است، اما هنوز نیز مسافران عتبات عالیات و حج از سیمكارت های عراقی كه در كشور به فروش می رسد استفاده می نمایند.
با عنایت به اینكه فروش این سیمكارت ها قانونی نیست، سازمان تنظیم مقررات نیز در مقابل كیفیت ارائه سرویس سیمكارت ها و سوء استفاده هایی كه امكان دارد از آن صورت گیرد، مسئولیتی را نخواهد پذیرفت. سیدمحمد امامی - مدیركل دفتر نظارت بر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات - درباره وضعیت این سیمكارت ها در آستانه اربعین و سفر زوار به عراق، اظهار داشت: بعد از تصویب مصوبه ۱۶۷ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دو شركت متقاضی فعالیت در حوزه فروش سیمكارت های خارجی، خواهان دریافت مجوز شدند.
بعد از مدتی یكی از این دفاتر فعالیت خودرا ادامه نداد و دفتر دیگر مشغول به كار بود. از زمانی كه مدت اعتبار مجوز این شركت نیز به انتها رسیده، دیگر مجموعه یا فردی برای دریافت مجوز جدید یا تمدید آن اقدام نكرده است.
وی ادامه داد: اگر شركتی از رگولاتوری مجوز فروش این سیمكارت ها را در داخل كشور بگیرد، هم فروش آن قانونی می باشد، هم افرادی كه از آن استفاده می نمایند مجاز هستند چون احراز هویت می شوند و سازمان می تواند بر طبق مصوبه ای كه وجود دارد درصورت ایجاد مشكل به شكایت آنها رسیدگی كرده و پاسخگو باشد.
اما هم اكنون با عنایت به اختتام اعتبار مجوزهای ارائه شده، هیچ شركت دارای مجوزی در این عرصه وجود ندارد. از نظر ما سیمكارت های خارجی غیرمجاز هستند و مردم نباید آنها را تهیه كنند چون اگر اتفاقی رخ دهد ما نمی توانیم پاسخگو باشیم.
بنا بر اعلام سازمان تنظیم مقررات رادیویی، وی درباب اینكه آیا اپراتورهای داخلی می توانند این سیمكارت ها را به فروش برسانند یا نه، اظهار داشت: طبق مصوبه كمیسیون، هر شركت و اپراتوری می تواند برای فروش سیمكارت های خارجی درخواست دهد. ما هم بررسی می نماییم و شاید طی بازه زمانی یك تا دو ماه بتوانند مجوز دریافت نمایند.
امامی اشاره كرد: با عنایت به اینكه كمتر از 20 روز تا اربعین باقی مانده، اگر اپراتورها تصمیم بگیرند سیمكارت های عراقی بفروشند، رگولاتوری آمادگی دارد تا مجوزها را سریع تر از زمان مقرر اعطا كند.
مدیركل نظارت بر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اظهار نمود: موضوعی كه الان در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطرح است، نبود متقاضی برای دریافت مجوز فروش سیمكارت خارجی است. از نظر منطقی نیز، كسی كه از كشور دیگری به ایران بیاید و بخواهد از اپراتورهای دیگر استفاده نماید، باید هزینه بیشتری بپردازد. مگر اینكه برای ایام پیش رو خرید و فروش این سیمكارت ها منطقی باشد.
وی به افرادی كه برای مراسم اربعین قصد سفر به عراق و خرید سیمكارت دارند سفارش كرد: از آن جایی كه هم اكنون دفتر قانونی فروش این سیمكارت ها را در داخل كشور نداریم، زوار بهتر است از دفاتر مجاز در كشور مقصد سیمكارت را خریداری كنند، چونكه در آن كشور هم افراد احراز هویت می شوند و هم مراجع ذیصلاح پاسخگوی مشكلات احتمالی هستند.




منبع:

1398/07/10
22:57:01
5.0 / 5
1922
تگهای مطلب: اپراتور , سئو , سرویس , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
از دست ندهید!