رگولاتوری اعلام كرد؛

مجوز تجهیزات رادیویی باید یكماه پیش از آخر اعتبار تمدید شود

مطلب لینک بگیر
به گزارش لینک بگیر دات کام مطابق با بیان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پروانه های تجهیزات رادیویی یک ماه پیش از آخر اعتبار باید تمدید شوند.
مجوز تجهیزات رادیویی باید یكماه پیش از آخر اعتبار تمدید شود
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ایرج مکرمی مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی رگولاتوری اظهار داشت: دارندگان پروانه فعالیت در عرضه خدمات ورود، خرید و فروش تجهیزات رادیویی و دارندگان پروانه عرضه خدمات تولید و فروش تجهیزات رادیویی باید حداقل یک ماه پیش از آخر مدت زمان اعتبار پروانه، برای تمدید آن اقدام نمایند. وی اظهار داشت: در صورتی که دارندگان پروانه در بازه زمانی یک ماهه باقیمانده از زمان اعتبار پروانه، برای تمدید اقدامی نکنند، تمدید پروانه آنها با دریافت تعهد امکان پذیر است. مکرمی اضافه کرد: در صورت تکرار این مورد نه تنها تجدید و تمدید پروانه صورت نمی گیرد، بلکه رگولاتوری می تواند با استناد به دستورالعمل اجرایی صدور پروانه های عرضه خدمات ورود، خرید و فروش و تولید و فروش تجهیزات رادیویی، پروانه صادر شده را لغو کند.


منبع:

1399/12/14 12:47:37
5.0 / 5
1787
1 دقیقه
نیما فلاح، کارشناس تولید محتوای مجموعه لینک‌بگیر و مهندس کامپیوتر با گرایش نرم‌افزار است که در زمینه تولید محتوای تخصصی، سئو و بهینه‌سازی فنی وب‌سایت‌ها فعالیت می‌کند. وی با تسلط بر استراتژی‌ها و تکنیک‌های سئو، لینک‌سازی داخلی، ساختار URL و تحلیل فنی وب‌سایت‌ها، در تولید محتوای تخصصی و متناسب با نیاز کسب‌وکارهای مختلف، به‌ویژه در حوزه‌های فنی، فعالیت دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب مجوز تجهیزات رادیویی باید یكماه پیش از آخر اعتبار تمدید شود
نظر شما در مورد مطلب مجوز تجهیزات رادیویی باید یكماه پیش از آخر اعتبار تمدید شود
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= یک بعلاوه ۴