مدیرعامل شركت مخابرات ایران:

برای ارتقای ۱۰ هزار سایت کشور به تری جی و فورجی ۲۰ هزار میلیارد تومان نیاز است


کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: برای ارتقای 10 هزار سایت ˮتو جیˮ کشور بهˮتری جیˮ و ˮفورجیˮ 20 هزار میلیارد تومان نیاز است.

"مجید سلطانی" روز یکشنبه نهم آبان ماه ۱۴۰۰ در نشست خبری با خبرنگاران در یاسوج اضافه کرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفت سریع در دنیا دارد در کشور ما هم اقدامات خوبی از گذشته تا حال صورت گرفته ارتباطات در همه عرصه های زندگی اجتماعی و اقتصادی ورود پیدا کرده و مردم روز به روز انتظارات بیشتری دارند به ویژه از روزی که اپیدمی کرونا همه گیر شد بسیاری از رفت و آمدها رنگ باخته و به فضای مجازی انتقال داده شده است و این نیاز به شدت بالا رفته است.
وی اظهارکرد: با سیاستگذاری های انجام گرفته در وزارت ارتباطات و اپراتورهای کشور و هماهنگی های صورت گرفته تا حدود زیادی به نیازها پاسخ داده شده است اما آیا به چیزی که می خواستیم رسیده ایم موانع در راه اهداف اصلی چیست که رسانه ها باید آنرا برای مردم شفاف سازی کنند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اشاره کرد: در میزان سرمایه گذاری در اپراتورها برمبنای استانداردی که در دنیا تعریف شده ۲۶ درصد از درآمد اپراتور باید برای توسعه باشد و چنانچه صورت نگیرد از آهنگ رشد فناوری در دنیا عقب می افتد برای اینکه هیچ صنعتی این قدر نیاز به سرمایه گذاری ندارد باید سرمایه گذاری های پرحجم صورت گیرد تا بتوان زیرساخت ها را اصلاح کرد.
سلطانی اشاره کرد: آیا نسبت به هزینه ها و بهای تمام شده اپراتورها درآمد به اندازه کافی است اگر مقایسه ای بین اپراتورهای کشورهای مختلف انجام دهیم، درآمد اپراتورهای داخل کشور ما نسبت به دیگر کشورها در سطح بسیار پایینی قرار دارد البته اتفاق ناگوار برای شرکت مخابرات این بود که ۱۲ سال قبل که به بخش خصوصی واگذار شد به علل مختلف درآمدهای شرکت متوقف گردید و این مساله زیان های زیادی به شرکمت مخابرات ایران وارد کرده است.
وی افزود: وقتی درآمد متناسب با هزینه نباشد و نرخ ارز ۳۰ برابر و هزینه های ریالی ۱۵ برابر شده، شرکتها بعنوان بنگاه اقتصادی نمی توانند برای بهبود کیفیت و ارائه خدمات به مردم فکر کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: کسانی که بصورت تخصصی مشکلات مخابرات را دنبال می کنند به خوبی می دانند که صورت های مالی را باید در بورس منتشر کنید در سالهای اخیر اگر صورتهای مالی بررسی شود با افت درآمدی شدیدی روبرو بوده ایم که برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف ناکافی است. وضعیت در ارتباطات ثابت و سیار وضعیتی خوبی در ارائه خدمات است باتوجه به تمام مشکلات همچون مشکل درآمدها و متاسفانه سیاست های سالهای قبل می توان برای آن وضعیت خوب نام گذاشت.
وی اظهار داشت: ۲۸ میلیون مشترک تلفنی و ۶ میلیون مشترک فعال باند پهن در کشور داریم و سرویس دهی پرسرعت شرکت مخابرات را داریم که تنها توسط مخابرات ارائه می شود؛ در همه استانها حالا سرویس پرسرعت داریم اما همه نیازهای ما را پوشش نمی دهد اگر منابع را تامین نماییم همه مشترکین خانگی را باید به مانند همه جای دنیا به فیبرنوری متصل کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: گسترش زیرساخت ها در بخش ارتباطات ثابت پر هزینه است و به همین خاطر بیشتر دولت ها در جهان حتی به بخش خصوصی و به شرکت های خود اعتباراتی در بخش ثابت اختصاص می دهند که از پروژه های فیبرنوری گرفته تا خرید و اجرا، تجهیزات، نصب و سایر امکانات این کار صورت می گیرد تا بتوانند خدمات خودرا توسعه دهند.
سلطانی اظهار داشت: در دنیا حاکمیت و دولت ها به بخش ثابت کمک می کنند که تا حالا این مهم در کشور ما اتفاق نیفتاده است این در حالیست که نیاز به توسعه داریم، همین طور اپراتورها به خصوص شرکت مخابرات ایران در بخش سیار باید حق پروانه به دولت پرداخت کنند و در این رابطه ۲۸ درصد درآمد را به دولت برگرداند که این عدد در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و تناسب هزینه و درآمد نیست درصدی که در دنیا بابت حق پروانه از اپراتورها گرفته می شود ۷ درصد است که در کشور ما حدودا این مسایل کار اپراتور ها را قفل می کند.
وی افزود: وقتی صحبت از آهنگ رشد فناوری در دنیا می نماییم باید زمینه های لازم را مهیا نماییم سیاست گذاران و نمایندگان مجلس به شکلی سیاستگذاری کند که اپراتورها از مخابرات گرفته تا ایرانسل و سایر اپراتورها حمایت شوند که هزینه و درآمد متناسبی داشته باشند تا بتوانند به کار توسعه ای خود ادامه دهند. نمایندگان مجلس برای ارائه خدمات پرسرعت باید حمایت لازم را داشته باشند بدون حمایت حاکمیت نمی توان از توسعه ارتباطات ثابت در زیرساخت ها سخن گفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اشاره کرد: شرکت مخابرات قبل و پس از خصوصی سازی در مورد توسعه و سرمایه گذاری کوشش های زیادی کرده و در بخش ارتباطات سیار ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گزاری نموده است. همین طور در بخش ارتباطات ثابت به طور متوسط طی ۱۲ سال قبل حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گزاری نموده است.
سلطانی اظهارکرد: در بخش ارتباطات سیار مردم به دنبال سرعت بالا هستند و هم اکنون ۱۰ هزار سایت "تو جی" داریم که باید تکنولوژی آنها تغییر کرده تا مردم بتوانند از آنها استفاده کنند و به تدریج به "تری جی" و "فورجی" تبدیل کرد که هر کدام از این ۱۰ هزار سایت به دو میلیارد تومان هزینه برای ارتقا نیاز دارند که در مجموع برای ارتقا تکنولوژی به ۲۰ هزار میلیارد تومان نیاز است.
وی اظهار داشت: آیا شرکت ارتباطات همراه اول با این درآمد و ۲۸ درصدی که باید به دولت بپردازد امکان سرمایه گذاری و خرید تجهیزات را دارد؟ حالا که درآمد و هزینه را کنار هم بگذاریم در کل برای یک اپراتور عددی برای انجام کار جهشی باقی نمی ماند. اگر می خواهیم خدمات مطلوب ارائه شود همه اپراتورها به خصوص شرکت مخابرات باید مورد حمایت قرار گیرند.
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اعلان اینکه در بخش ثابت مخابرات چون جلوی درآمدهای ما از ۱۲ سال پیش گرفته شده است، بیان کرد: در صورتیکه درآمد شرکت های آب، برق و گاز چندین و چند برابر شده همین وضعیت درآمدها منحنی شرکت مخابرات را به سمتی می برد که درآمدی برای آن باقی نمی ماند بلکه زیان هم خواهد داشت و باید از درآمد سایر شرکت های زیر مجموعه استفاده نماید. طی ۱۲ سال قبل تعرفه تلفن هیچ رشدی نداشته که نه فقط سودی ندارد بلکه زیان ده می شود.



1400/08/10
08:47:38
5.0 / 5
1215
تگهای مطلب: اپراتور , تكنولوژی , خدمات , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
از دست ندهید!