گوگل هم کپی رایت را رعایت نکرد


گوگل طق اعلام دادگاه در آمریکا بعلت بی توجهی به حق کپی رایت اختراع ثبت شده یک شرکت سازنده بلندگوهای هوشمند، محکوم به محدودیت وارد کردن آن شد.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از رویترز، کمیسیون بین المللی تجارت آمریکا در آگوست گذشته تأیید کرده بود که محصولات صوتی گوگل با نقض ۵ حق اختراع ثبت شده شرکت سونوس تولید شده اند و پس گوگل حق واردات بلندگوهای شبکه ای و نیز محصولات این چنینی که با گوشی و لپ تاپ کنترل می شوند را ندارد.
بر طبق حکم دادگاه، گوگل حق واردات محصولاتی را که طراحی آنها را بمنظور اجتناب از نقض حق اختراع شرکت سونوس، بازطراحی کرده، ندارد.
یکی از سخنگویان گوگل در واکنش به صدور این حکم اظهار داشت که انتظار ندارد این تصمیم بر توانایی آن برای واردات یا فروش محصولاتش تأثیر بگذارد. این شرکت افزوده است ما به دنبال بررسی بیشتر موضوع خواهیم بود و به دفاع از خود در مقابل ادعاهای بیهوده سونوس در مورد نقض حقوق مالکیت معنوی آن ادامه خواهیم داد.
ادی لازاروس، مدیر ارشد حقوقی سونوس، این حکم را یک پیروزی کلی خواند و اظهار داشت: محصولات گوگل باوجود تلاش هایی که برای طراحی ظاهر آنها انجام شده، همچنان حقوق ثبت اختراع سونوس را نقض می کنند. سهام سونوس در معاملات اواخر بامداد روز جمعه ۱.۵ درصد افزایش داشت. ارزش این سهام قبلاً هم بیش از سه درصد بالا رفته بود.
 

شکل تجارت کنونی گوگل و خدماتی که ارائه می‌دهد باعث انتقاد از این شرکت در موضوعاتی مانند حریم، حق تکثیر، و سانسور شده‌است. گوگل همچنین توسط برندز به عنوان دومین برند باارزش جهان شناخته شده‌است. نتیجه رشد سریع گوگل از بدو ثبت شدن شرکت، زنجیره‌ای از محصولات، خرید و شراکت با شرکت‌های دیگر بود. این شرکت محصولات اینترنتی سودمندی مانند خدمت ایمیل جی‌میل و شبکه‌های اجتماعی گوگل پلاس را به کاربران خود پیشنهاد می‌دهد. محصولات گوگل به ابزارهای رومیزی نیز توسعه پیدا کرد، با برنامه‌هایی مانند مرورگر وب گوگل کروم، سازماندهی و ویرایشگر تصاویر پیکاسا و پیام‌رسان فوری گوگل تاک. گوگل سازنده پرکاربرترین سیستم‌عامل موبایل جهان، اندروید و سیستم‌عامل گوگل کروم نیز هست. الکسا اینترنت سایت گوگل در آمریکا را به عنوان پربازدیدترین سایت اینترنت در فهرستش قرار داده‌است، همچنین سایتهای گوگل در کشورهای دیگر مانند هند (که در رتبه چهاردهم قرار دارد) به عنوان پربازدیدترین سایت در هند یا google.co.uk به عنوان پربازدیدترین سایت در بریتانیا و خیلی سایت‌های دیگر آن پربازدیدترین در کشور خود هستند و در فهرست برترین صد سایت جهان قرار دارند. دیگر متعلقات گوگل مانند یوتیوب (رتبه سوم در الکسا) یا بلاگر (رتبه ششم در الکسا) و اورکات نیز در این فهرست قرار دارند.
1400/10/18
16:59:19
5.0 / 5
1330
تگهای مطلب: گوگل , كسب و كار اینترنتی , فناوری , گوشی
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
از دست ندهید!