زارع پور مطرح كرد؛

هوشمندسازی 20درصد از خدمات در بستر پنجره ملی خدمات دولت


به گزارش لینک بگیر دات کام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سال جاری مقرر است بخشی از خدمات در دسترس مردم به صورت هوشمند یعنی بدون احتیاج به عرضه مدرک و با انجام خودکار استعلامات در اختیار کاربران قرار بگیرد.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز بامداد در نشست مشترک با ذبیح اله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن اشاره به فعالیتهای در دست اقدام، از برنامه برای هوشمند شدن ۲۰ درصد از خدمات عرضه شده در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، ایجاد ۲۰ میلیون پوشش فیبرنوری منازل و کسب و کارها تا پایان دولت و دستاوردهای به دست آمده در پلت فرم های بومی گفت.
زارع پوربا اشاره به راه اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند پارسال اظهار داشت: خوشبختانه به همت همکارانم در سازمان فناوری اطلاعات و پشتیبانی و همراهی سازمان امور استخدامی، پنجره ملی خدمات دولت هوشمند پارسال افتتاح شد و تا هم اکنون بیشتر از ۹۷ درصد از دستگاههای اجرایی به آن پیوسته اند و بیشتر از سه هزار خدمت در بستر آن به مردم عرضه می کنند.
وی ضمن اشاره به نقش راه اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در ایجاد شفافیت و مبارزه با فساد، اضافه کرد: وقتی خدمات به صورت تجمیع شده و فقط با یک مرتبه احراز هویت در اختیار کاربران قرار می گیرد، مردم می توانند به صورت غیرحضوری و با دقت و کیفیت بالاتری خدمات مورد نیاز خویش را در هر ساعت از شبانه روزی و بدون رجوع حضوری دریافت نمایند.
زارع پور از برنامه این وزارت خانه برای هوشمند سازی حداقل ۲۰ درصد از خدمات عرضه شده در بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند امسال اطلاع داد و خاطرنشان کرد: سال جاری مقرر است بخشی از خدمات در دسترس مردم به صورت هوشمند یعنی بدون احتیاج به عرضه مدرک و با انجام خودکار استعلامات، خدمات در اختیار کاربران قرار بگیرد.
زارع پور همینطور از افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی به ۷.۵ درصد اطلاع داد و اظهار داشت: بر مبنای برنامه ریزی صورت گرفته این سهم تا پایان دولت به ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه از برنامه های مهم دولت سیزدهم ایجاد دسترسی های سریع و پایدار برای توسعه کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال و افزایش سهم این حوزه از تولید ناخالص ملی است، اضافه کرد: البته در حوزه ارتباطات ثابت، کشور با عقب ماندگی های جدی روبروست، خاطرنشان کرد: انباشت این عقب ماندگی سبب شده تا بار زیادی از ترافیک مصرفی مردم به سمت شبکه همراه سوق پیدا کند که در نتیجه کاهش کیفیت شبکه همراه را بدنبال داشته است. از همین رو در برنامه ریزی گسترده ای طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در دست اجرا قرار گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به این که در طرح معروف به FTTx تا پایان کار دولت سیزدهم، ۲۰ میلیون فیبرنوری منازل و کسب و کارها ایجاد می شود، تصریح کرد: با راه اندازی فیبرنوری در همه شهر های کشور، زیرساخت بسیار مناسبی در دسترس کاربران، فعالان کسب و کار، متخصصان و نخبگان قرار می گیرد تا این امکان فراهم گردد تا طبق برنامه هفتم توسعه سهم اقتصاد دیجیتال از ۷.۵ درصد تولید ناخالص ملی به ۱۵ درصد برسد.
زارع پور با اشاره به اینکه با تکمیل طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها، بار ترافیکی بخش ارتباطات همراه هم کاسته شده و شاهد افزایش محسوس کیفیت آن خواهیم بود، اظهار داشت: همینطور با اتصال BTS های تلفن همراه از راه فیبرنوری زمینه افزایش کیفیت و پایداری شبکه همراه را هم فراهم خواهد نمود.
وی همینطور ضمن اشاره به محدودیت بوجود آمده برای برخی از پلت فرم های آمریکایی از جانب مراجع ذیصلاح، اضافه کرد: وزارت ارتباطات بر مبنای وظیفه ذاتی خود تمام تلاش خویش را می کند تا بسترهای مناسب برای رفع نیاز مردم فراهم باشد که ازاین رو با تلاش و مجاهدت متخصصان داخلی و حمایت این وزارت خانه پلت فرم های بومی توانستند دستاوردهای قابل توجهی را بدست بیاورند بگونه ای که امروز با پذیرایی از میلیونها ایرانی، پاسخگوی نیاز آنها هستند.
ذبیح اله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور هم در این جلسه با تکیه بر اهمیت امنیت شبکه ملی اطلاعات، پیشرفت صورت گرفته در فرآیند راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را در دولت سیزدهم قابل توجه برآورد کردند.
وی اضافه کرد: امروز همه به اهمیت فناوری اطلاعات پی برده اند، اضافه کرد: در مقابل پدیده هایی ناشی از فناوری اطلاعات در جامعه نمی توان مقاومت کرد و تأثیرات آنرا نمی توان نادیده گرفت.
خدائیان با تمجید از اقدامات و فعالیتهای انجام شده در وزارت ارتباطات در دوره اخیر، بر لزوم تبیین موضوعات و فعالیتهای انجام شده تصریح کرد و اطلاع رسانی از تلاشی که در این وزارت خانه برای توسعه خدمات مورد نیاز مردم را ضروری دانست.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از حجم پیامک های تبلیغاتی ارسالی برای مشترکان، از وزیر ارتباطات خواست تا در این مورد اقدامات لازم را انجام دهد.
وی ضمن اشاره به راه اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، اضافه کرد: وقتی که خدمات مقرر است غیرحضوری شود و به صورت هوشمند عرضه شود دیگر نظارت سنتی امکان پذیر نیست و نظارت هم باید الکترونیکی و هوشمند شود.
خدائیان، فناوری اطلاعات را یکی از راهکارهای قابل اهمیت برای کوچک شدن دولت برشمرد و اظهار نمود: اگر بخواهیم با فساد مبارزه نماییم و کار مردم را تسهیل و آنرا سرعت و دقت را افزایش دهیم راهی جز حرکت به سمت فناوری اطلاعات نداریم.


منبع:

1402/04/16
13:42:45
5.0 / 5
429
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴