معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:

نگاهی به مساله بیت كوین


به گزارش لینك بگیر دات كام معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت نگاه منصفانه به مقوله بیت كوین بیان كرد كه حدود یك سال است كه در بستر نرم افزار بلاكچین این مورد در حال تحقیق و جمع آوری اطلاعات است و هماهنگی های بین المللی و افزایش سواد برای این مورد مورد پیگیری قرار گرفته است.

امیرحسین دوایی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات كشور، با اشاره به اهمیت مزایای استفاده از بیت كوین ها، بیان كرد: بیت كوین می تواند عاملی مناسب در حوزه نشر اطلاعات باشد بدین صورت كه اگر كسی اطلاعات را تغییر یا دستكاری در آن كند قابل استفاده نباشد و یا اگر كاری انجام شد پول برای فرد واریز شود برای مثال بعد از انجام پروژه ای می توان در صورت تایید پروژه به صورت اتوماتیك پول برای فرد واریز شود و دیگر نیازی به تایید و مشكلات بانكی كه امروزه با آن سر وكار دارید وجود نداشته باشد.
دوایی با اشاره به اینكه بستر بلاكچین كه مبنای حرف های رمزنگاری شده است، می تواند به علم و دانش كمك نماید، اظهار داشت: بستر بلاكچین ساختار زنجیره ای دارد كه در معروف ترین ارز رمزنگاری شده دنیا یعنی بیت كوین استفاده می گردد. مبحث مهم این است كه بیت كوین هم اكنون در موضوعات مختلف مانند موضوعات محیط زیستی و بحران ها كمك می نماید و این مساله سبب می گردد تا زمانی كه تراكنش بیت كوین بالا برود مصرف انرژی هم افزوده می شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاكید بر ضرورت نگاه منصفانه با مقوله بیت كوین ها اظهار نمود: حدود یك سال است كه در بستر نرم افزار بلاكچین در حال تحقیق و جمع آوری اطلاعات است و هماهنگی های بین المللی و افزایش سواد برای این مورد مورد پیگیری قرار گرفته است. حتی اگر یك نفر پیدا شود و بگوید بیت كوین عامل پولشویی است روی مردم تاثیر می گذارد و برای آن جبهه می گیرند و حتی اگر یك نفر با دید مثبت بدون در نظر گرفتن تحصیلات به آن نگاه كند مشكل زا است باید با دید منصفانه به مساله بیت كوین و استفاده آن در ایران نگاه كنیم.
وی همینطور با اشاره به اینكه در سال های اخیر رتبه بندی ها در دانشگاه ها بر مبنای شاخص های اولیه مانند تعداد مقالات و ارجاعات بوده است اظهار داشت: پدیده علم و دانش بر مبنای اعتماد است و افزایش و كاهش داده ها در خروجی موضوعات علمی مانند مقالات علمی و آخر نامه ها سبب از بین رفتن اعتماد می گردد. هم اكنون در دنیا 30 دانشگاه اول بر مبنای معیارهای نوین علمی انتخاب می شوند و بقیه دانشگاه ها بر مبنای تعداد مقالات رتبه بندی می شوند كه مبحث مهمی است چون كه تولید مقالات و محاسبه آن بر مبنای تعداد برای رتبه بندی معیار درستی نیست.
وی اضافه كرد: در ایران تولید علم بر مبنای مقالات سبب ارتقا و جهش كشور شد اما همین امروز افرادی كه مبحث افزایش تعداد مقالات را مطرح كرده بودند به سراغ معیارهای دیگری رفتند.
بیت كوین در واقع نوعی ارز دیجیتال است كه بر بستر بلاك چین ها و بر پایه شبكه همتا به همتا، امضای دیجیتال و اثبات دانایی صفر طراحی شده است كه به كاربران امكان می دهد تا بدون هیچ واسطه ای، انتقال پول غیرقابل بازگشت را ضمن ناشناس بودن انجام دهند.


 

1396/09/05
18:35:44
5.0 / 5
5053
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱