حرکت باردیگر بیتکوین به سمت ۴۰ هزار دلار


یک کارشناس حوزه ارزهای دیجیتال اظهار داشت: آمار و ارقام بازار ارزهای دیجیتالی از آن حکایت می کند که قیمت ۳۴ هزار دلار، کف قیمتی بیتکوین است. عملکرد اخیر بیتکوین سبب شده تا تریدرها به وضعیت بازار خوش بین باشند و آغاز به باز کردن پوزیشن های لانگ کنند.

احسان عاشوری در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: بعد از آنکه بیتکوین در تاریخ ۴ بهمن تا قیمت ۳۳ هزار دلار سقوط کرد، هفته آرامی را پشت گذاشته است. باآنکه این سقوط ۹ درصدی تنها هشت ساعت بعد ریکاوری شد و باردیگر قیمت بیتکوین به بالای ۳۶ هزار دلار صعود کرد، دو روز بعد، یعنی ۶ بهمن بیتکوین به حرکت صعودی خودش ادامه داد و تا ۳۸٫۹۶۰ دلار بالا رفت. اما نتوانست این در این سطح خودش را تثبیت کند و بعد از ۸ ساعت، با ۸.۸ درصد اصلاح قیمت مواجه گردید. بعد از آن بود که بیتکوین حدودا روند آرام و آهسته ای را طی کرد.
وی با اشاره به اینکه حالا و در تاریخ ۱۲ بهمن قیمت بیتکوین به حدودا ۳۸٫۵۰۰ دلار رسیده و طی ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۴ درصد رشد داشته است، اضافه کرد: در این بین نکته قابل توجه، حجم لیکوئید شدن (نقد شدن) معاملات آتی بود. با این که در یک هفته گذشته با نوسان قیمتی زیادی مواجه بودیم، اما میزان لیکوئید شدن قراردادهای آتی نسبتا کم بود. چیزی حدود ۵۷۰ میلیون دلار از قراردادهای آتی لانگ (خرید) و ۶۹۰ میلیون دلار از قراردادهای آتی شورت (فروش) لیکویید شدند. داده ها نشان داده است ۴۱ درصد از حجم کل ۱.۲۵ میلیارد دلار لیکوییدشده، متعلق به بیتکوین است.
این کارشناس حوزه ارزهای دیجیتال با اشاره به اینکه این تغییرات، ارزش کل بازار ارزهای دیجیتالی را با افزایش ۱.۶ درصد مواجه کرده است، اظهار داشت: سقوط قیمت در تاریخ ۴ بهمن، یک کف قیمتی جدید را بوجود آورده و هم اکنون، ارزش بازار در سطح ۱.۷۵ تریلیون دلار حمایت شده است. این درحالی است که قیمت ها در سال ۲۰۲۲ با ۲۲ درصد کاهش قیمت رو به رو شده اند، اما ارزش کلی بازار از تاریخ ۴ بهمن به بعد توانسته ۱۲.۵ درصد ریکاوری داشته باشد.
عاشوری تصریح کرد: در این میان به نظر می آید سرمایه گذاران نظاره گر اقدامات دولت آمریکا در برابر ارزهای دیجیتالی هستند. در همین هفته، تد باد، عضو کنگره ایالات متحده اصلاحیه ای را برای حذف مفاد لایحه ای عرضه کرد که به خزانه داری آمریکا اجازه می دهد به صورت یک جانبه برخی معاملات مالی را بدون مشارکت عمومی ممنوع کند. اگر این اصلاحیه تصویب شود، «قانون رقابت آمریکا ۲۰۲۲» می تواند ضربه مهلکی به بازار ارزهای دیجیتالی وارد کند. همینطور اخباری در خصوص این که کاخ سفید ظاهرا درحال آماده سازی یک فرمان اجرایی سفت و سخت در مورد رمزارزهاست، تاثیری منفی بر سرمایه گذاران گذاشته است. به نظر می آید دولت آمریکا از سازمان های دولتی خواسته است در مورد تهدید ارزهای دیجیتالی برای امنیت ملی، تجزیه و تحلیل ریسک انجام دهند.



1400/11/13
09:07:47
5.0 / 5
940
تگهای مطلب: امنیت , بیت كوین , دیجیتال , رمزارز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵