توزیع واكسن كرونا توسط مایكروسافت


به گزارش لینک بگیر دات کام، مایکروسافت پلتفرمی طراحی نموده که به شرکت ها و مؤسسات درمانی و هم دولت ها امکان می دهد برای توزیع و تزریق واکسن کرونا به بهترین شکل برنامه ریزی کنند.



در این مطلب می خوانید:
  1. توضیع واکسن کرونا بر اساس خدمات ابری
  2. شرکتهای تولید کننده واکسن کرونا

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از زد دی نت، در طراحی این پلت فرم شرکتهای فراوانی با مایکروسافت همکاری داشته از جله اکسنتر، آواناده، مزیک گلوبال. البته بعضی از این شرکت ها خود به دنبال طراحی پلت فرم های مشابهی هستند که مبتنی بر خدمات ابری مایکروسافت هستند.

توضیع واکسن کرونا بر اساس خدمات ابری

پلتفرم مورد اشاره برنامه ریزی برای توزیع ایمن و دقیق واکسن کرونا در نقاط مختلف یک یا چند کشور که توسط شرکتهای مختلف ساخته شده و باید بیشتر از یک مرتبه تزریق شوند را امکان پذیر می کند. این پلت فرم ثبت دقیق مشخصات بیماران و عرضه دهندگان خدمات واکسن، برنامه ریزی چندمرحله ای توزیع و تزریق واکسن، گزارش گیری، تحلیل آماری و پیشبینی روندهای آتی را ممکن می کند.
مایکروسافت از آغاز شیوع کرونا در مارس گذشته بیشتر از ۲۳۰ مأموریت را با هدف برنامه ریزی و مدیریت تزریق واکسن کرونا انجام داده است، اما با طراحی پلت فرم جدید معروف به ثبت واکسن و چاره مدیریتی یا VRAS این کار را به روشی نظام مندتر انجام خواهد داد.
 

شرکتهای تولید کننده واکسن کرونا

واکسن کرونای فایزر - بیونتک

شرکت زیست‌فناوری بیونتک (BioNTech) و دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینتس مطالعات مشترکی را با پژوهشگران EMBL در پرتوی برنامه P۱۲ در هامبورگ انجام می‌دهند. برنامه P۱۲ در EMBL هامبورگ، امکان مطالعه ساختار مولکول‌ها در محلول را با استفاده از روش پراکندگی پرتو ایکس با زاویه کوچک (SAXS) فراهم می‌کند.
 
بیونتک که به تازگی همراه با فایزر اولین نتایج مثبت برای واکسن کووید ۱۹ را به ‌دست آورده است، از امکانات EMBL هامبورگ در بخش منبع پرتو ایکس DESY PETRA III برای توسعه واکسن استفاده می‌کند.
سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری از واکسن کووید- ۱۹ محصول مشترک شرکت آمریکایی «فایزر» و «بایون تک» آلمانی را صادر کرد.
 

واکسن کرونای آکسفورد

به گزارش روز دوشنبه از پایگاه خبری بی‌بی‌سی، چند روز قبل اعلام شد واکسنی که با همکاری آکسفورد و شرکت استرازنکا تولید شده، دارای کارآیی بسیاربالایی در ممانعت از بروز علایم کووید ۱۹ است.
 
نتایج اولیه آزمایشات بالینی این واکسن نشان دهنده محافظت ۷۰ درصدی واکسن است؛ اما محققان نشان دادند با تغییر نحوه تزریق واکسن در دو نوبت به طوری که در نوبت اول مقدار کم و در نوبت دوم مقدار بیشتری از واکسن به داوطلبان تزریق شود، می‌توان کارآیی آن را تا ۹۰ درصد افزایش داد.

 

واکسن کرونای اسپوتنیک

روسیه اعلام کرد قیمت واکسن کرونا ساخت این کشور به نام «اسپوتنیک وی» چند برابر ارزانتر از دو واکسن آمریکایی کرونا خواهد بود. در مطلبی در حساب کاربری ویژه واکسن اسپوتنیک -وی در شبکه اجتماعی توییتر، قیمت این واکسن روسی با واکسن های آمریکایی کرونا به نام های پفایزر و مادرنا مقایسه شده است.
در این توییت یاداور شده است: قیمت یک دوز واکسن پفایزر ۱۹.۵ دلار و یک دوز واکسن مادرنا ۲۵-۳۷ دلار است.
در ادامه توییت اسپوتنیک وی خاطرنشان شده است باتوجه به این که برای هر بار واکسیناسیون یک نفر به دو دوز واکسن نیاز دارد قیمت واکسن پفایزر برای واکسیناسیون ۳۹ و هزینه واکسن مدرنا هم بین ۵۰-۷۴ دلار خواهد بود.
 

واکسن کرونای سینوفارم

 شرکت داروسازی سینوفارم ادعا می‌کند طی طرح استفاده اضطراری واکسن بالقوه، حدود یک میلیون نفر آن را دریافت کرده‌اند.
به گفته لیوجینگ ژن مدیرعامل این شرکت چینی، هیچ عارضه جانبی شدیدی در دریافت کنندگان آن رصد نشده است. او طی بیانیه‌ای در وی چت اعلام کرد: در طرح استفاده اضطراری از واکسن، حدود یک میلیون نفر آن را دریافت کردند. ما هیچ گزارشی از عوارض جانبی شدید دریافت نکردیم و فقط علائمی معتدل در بدن دریافت کنندگان مشاهده شد.
واکسن بالقوه مذکور به کارگران ساختمانی، دیپلمات‌ها و دانشجویانی تزریق شده که طی شیوع همه گیری به بیش از ۱۵۰ کشور جهان سفر کرده‌اند و هیچکدام از آنها ابتلا به کووید ۱۹ را گزارش نکرده‌اند.

 

1399/09/22
11:51:12
5.0 / 5
1511
تگهای مطلب: كرونا , فناوری اطلاعات , كسب و كار اینترنتی , مایكروسافت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
از دست ندهید!